Discord hesabı ele geçirildi

Formata gerek yok, siz bilirsiniz :)

Bunun konuşulacak bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Konu sahibi bir sunucuya girmiştir, doğrulama botuna basmıştır, hesaba izin vermiştir. Token de gitmiştir. Bu kadar basit. Virüs taramasında çıkardı rat/grabber olsa.
Karar konu sahibinin bildiğimi ve yaşadıklarımı söyledim.karar ona bağlı.

Karar konu sahibinin bildiğimi ve yaşadıklarımı söyledim. Karar ona bağlı.

Bana cevap verdin zannettim pardon

Karar konu sahibinin bildiğimi ve yaşadıklarımı söyledim. Karar ona bağlı.

Bana cevap verdin zannettim pardon
Tamamdır ben format atmaya karar verdim ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Adam yüzünden sunuculardan ban atmışlar :D vallahi bunu yapanın anasıyla horon tepeceğim.
başıma çok geldi yapacak bir şey yok kral.iyi akşamlar

Formata gerek yok, siz bilirsiniz :)

Bunun konuşulacak bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Konu sahibi bir sunucuya girmiştir, doğrulama botuna basmıştır, hesaba izin vermiştir. Token de gitmiştir. Bu kadar basit. Virüs taramasında çıkardı rat/grabber olsa.

Peki virüs CMD'ye bulaştıysa gözükür müydü? Çünkü aradabi bilgisayar açılışında CMD açılıp kapanıyordu.

Her CMD açılıp kapandığında virüs olacak diye bir şey yok ancak siz buraya görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarını SS alıp atar mısınız?
Ekran görüntüsü 2025-08-08 200318.png

Tamamdır teşekkür ederim.

Atıığın dosyayla iligili bir şey yok bende.
Reis görev yöneticisinde olmayan bazı şeyler burda olabiliyor güvenli bir program zaten senin kararına kalmış uygulama içinden herhangi bir çalışan programa sağ tık atıp virüs ortak atabiliyorsun güzel program istersen kullan sen bilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı