Aynı durumdan müzdaribim.
PC Windows'ta oturumum açık ama elim kolum bağlı şu an.
Aynı durumdan müzdaribim.
Hemen hemen yakın tarihlerde bilgisayarıma oturum açmam ile ilgili bildirim geldi, önemsemedim ve şimdi de bende hi*****@yaloramail.su adlı mail tarafından ele geçirildi. Microsoft destek ekibi ile bayağı görüştüm ama sonuç çıkmadı.
ben olaylar patladığında backup yaptım sonra virüs taraması yaptım bi şey çıkmadı ama sanki zarlar atıldı, bizim başımıza geldi gibiDostum hesabı kurtaramadım bende her yolu denedim fakat reddediliyor en son format attım.
şuan minecraft'ın kendi sayfasında hesap kurtarma formu doldurdum. orda fatura numarası falan istiyor, belki iş görür diye. artık her yolu denedimGeçmiş olsun hocam.
Ben olaylar patladığında Backup yaptım sonra virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı ama sanki zarlar atıldı, bizim başımıza geldi gibi.
Şu an Minecraft'ın kendi sayfasında hesap kurtarma formu doldurdum. Orada fatura numarası falan istiyor, belki iş görür diye. Artık her yolu denedim.
Olacak iş değil.
Bende de kayıtlı gamepad ve bilgisayar vardı, yani şu an bunlardan çıkış yaparsam sanki hesaptan elimi kolumu çekmiş gibi olacağım, ben olayı yeni fark ettiğimden bekliyorum şu an.
İşin tuhaf tarafı ben 80TL iken aldım Minecraft'ı, şimdi olmuş 500TL. Bir daha alır mıyım bilmiyorum ama aldığım zaman hesabı çift doğrulama falan artık ne varsa koruyacağım. Bu Minecraft hesaplı Microsoft hesapları sanki tehlikede gibi.
Hocam bende bilmiyorum nasıl oldu bilgisayarda virüste yoktu ama olan oldu artık yapacak bir şey yok geçmil olsun tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.