Boba_Fett
Hectopat
Daha fazla
Çok garip gerçekten. Elinizde faturalar varsa o hesabı size geri vermeleri gerekmiyor mu?
Ben de tavsiye olarak şunları yazayım. Çoğu zaten bilindik şeyler.
.Bilgisayar ve telefonunuza ESET veya Bitdefender satın alın. Başka alternatifler de var ama ben bunları seviyorum en çok.
.Çok zor karışık şifreler kullanın ve 2 adımlı koruma açık dursun.
.Telefon numaranızı maile kaydedin, gerekirse 2. bir numara daha koyun isteğe bağlı. Diğer E-posta da olsun.
.Gmail'de yok galiba ama Outlook'da mail isminizin uzantısını değiştirin, takma ad gibi bir şey koyuyor mail adresinize. Ben daha kullanmadım ama araştırın.
.Bilmediğiniz ve güvenmediğiniz hiçbir yazılımı kurmayın.
Bir de siz Microsoft'tan Minecraft mı satın aldınız? Ama bununla hesap çalınmasının nasıl bir bağlantısı olabilir ki burasını anlamadım? Yani bununla alakası olsa oyunu kurduğunuz cihazdaki bütün verilerde sıkıntı olmaz mıydı?
@Boba_Fett @Semihqw
2 aşamalı doğrulama yapıyorum artık hesap güvenlikleri için telefona kod gelmeden giriş yapamıyorsun
Minecraft olan hesapların daha çok hacklanme sebebi hesapların karaborsada satılması ya da kiralanması ,satılıp tekrar çalındı süsü verip elden ele hesap gezdirmelerinden anlaşılıyor. Bu meşhur 10TL'lik Minecraft premium hesapları buradan geliyor