Discord sürekli CAPTCHA çıkarıyor

Orçun Dökmeci

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben Discord'da bir süredir CAPTCHA ile sorun yaşıyorum. Yeni birisine mesaj atacağım zaman hep doğrulama yapmam gerekiyor. Bunu nasıl kapatabilirim veya en azından engelleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var büyük ihtimal hesabı yeni açtın veyata tüm doğrulamaları yapmadın 2ad doğrulamayı aç açıksa belli bir zaman sonra gider diye düşünüyorum.
Dostum E mail doğruladım Tel Doğruladım 2 adımlı Doğrulamayı açarsam belki düzelebilirde bro 1 yıllık hesap yani yeni değil

E mailini doğrulamadıysan doğrula ve telefon numaranı hesabına ekle.
hepsi var dostum

Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben Discord'da bir süredir CAPTCHA ile sorun yaşıyorum. Yeni birisine mesaj atacağım zaman hep doğrulama yapmam gerekiyor. Bunu nasıl kapatabilirim veya en azından engelleyebilirim?
Biraz geç yazıyorum ama ben size olayı anlatayım: Eğer sunuculara katılırken sürekli CAPTCHA doğrulaması yapmanız isteniyorsa, yüksek ihtimalle Discord tarafından spammer flag almışsınızdır veya kullandığınız mail domaininden kaynaklı olabilir. Outlook veya Hotmail kullanıyorsanız, bu domainler Discord tarafından flaglanmıştır. Bu durumda, sunuculara giriş yaparken sürekli CAPTCHA doğrulaması yapmanız gerekir. Ancak Gmail kullanıyorsanız, böyle bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum, çünkü Gmail flaglı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı