Discord üzerinden işlenen siber suçu nasıl ihbar edebilirim?

20 Senedir küfür yiyorsan bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misin?

Öyle değil sosyal medyada ki Türkler klasik. Adamla oyun giriyoruz ölüyorum anama sövüyor. Mikrofon bile basmıyorum pek. Benlik değil yani. Hangi biriyle başa çıkacağız. Çoğu 18 yaş altı. Gidip döveyim mi? Yani
 
Çoğu site pornografik veya uygunsuz içeriği denetler ancak birçok potansiyel olarak iftira niteliğinde içerik için tarama yapmaz. Bir kişinin ettiği küfür yüzünden devletin mahkemeleri kovuşturma yapacak ABD'den veri talep edecek TÜBİTAK inceleme yapacak. Polisi sorguya çekecek bilişim memuru verileri indirecek DVD'ye basacak mahkemeye sunacak vs. kaynakları boş yere harcadığına değmez. En kısa mahkeme 3-4 celse sürer zaten sürekli Adliye'ye karakola gitmekle geçer vaktin. İnternette sana her küfredene dava açamazsın zaten olay savcıya gitse bile küfür edenler de reşit bile değildir ceza almazlar.

Kısaca hiçbir şey yapma. Engelle devam et.

Düzenleme: Sen de küfrettiysen hiçbir şey yapamazsın karşı dava açma hakkı doğar bu iş uzar gider. Kimsenin başını yakmaya gerek yok.
 
Bu sunucuyu kapattırmak için ne yapabiliriz?
Sonuç alabileceğini düşünmüyorum. Yine göz korkutabilirsin ve bu durumda aileleri de haberdar olur. Çocuklarının yaptığının farkına varırlar ve en azından bir terbiye görürler diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı