Discord İhbar Bürosu

Sürprizbozanı okudum kararım değişti. Bu bir troll mesaj. Bot değil. Kendini hacker sanan bir grup ergen size yazmış. Ama sizi sanırım +50 dayı olduğunuzu sanmış olabilir. Kanmayın. Bunlar ilerde sizden hesabınızıda isterler. Yoksa kapatırız derler. Engelleyin gitsin.

Discord'dan mesaj gelince resimde ki gibi görünüyor kesinlike fake bir hesap bu hem Discord'un yöneticisi olup neden telefondan mesaj atsın ki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2,6 KB · Görüntüleme: 89
Sürprizbozanı okudum kararım değişti. Bu bir troll mesaj. Bot değil. Kendini hacker sanan bir grup ergen size yazmış. Ama sizi sanırım +50 dayı olduğunuzu sanmış olabilir. Kanmayın. Bunlar ilerde sizden hesabınızıda isterler. Yoksa kapatırız derler. Engelleyin gitsin.

Yok ben ona değil de hiç bir sunucuda bağım yokken bana mesaj atabilmesine şaşırdım.

Arkadaşlar dün akşam yeni bir discord hesabı açtım ve hiçbir sunucuda bağım olmayan birisinden mesaj aldım. Mesaj aşağıdaki resimdeki gibiydi. Aynı mesajdan tanımadığım bir arkadaşa da gelmiş. Ama aynısı mesajlar yani hiçbir fark yok. Arkadaş inanmadığını kastederek küfür etmiş daha sonra şahıs kendisine hesabının kapatılacağını söylemiş. Şu an hesabı kapalı. Ban yemiş.
Eki Görüntüle 634945

Mesajdaki linkte zaten sadece Discord'un Resmi web sayfasına yönlendiriyor.

Bunlar kimdir? Nedir? Neden böyle bir girişimde bulundular?
Bence hala diğer kullanıcıların da hesaplarına aynı girişimde bulunuyorlar. Resmi olarak böyle bir iş yaptıklarını sanmıyorum. Bir bilgisi olan var mıdır?

(Not: Olay Çözüldü.)
Aynen kardeşim. Sahte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı