Discord üzerinden işlenen siber suçu nasıl ihbar edebilirim?

Paylaşacağım ss'de ağır küfür var ben uyarı alır mıyım arkadaşlar?
Bu şekilde SS paylaşman doğru değil. Sunucu linkini de paylaşman forum kurallarına aykırı. Bu şekilde bir gruplaşma da doğru değil. Ne yapmak istiyorsan kendin yapman daha doğru olacaktır.
 
Sonuç alabileceğini düşünmüyorum. Yine göz korkutabilirsin ve bu durumda aileleri de haberdar olur. Çocuklarının yaptığının farkına varırlar ve en azından bir terbiye görürler diye düşünüyorum.
Dini değerlere hakaretin ve milli değerlere hakaretin hapis cezası var. İki suçtan rahat 4-5 yıl yerler. Uğraşırlarsa şayet. Fakat şahıslar 18 yaş altı olduğu için bırakabilirler.
 
Dini değerlere hakaretin ve milli değerlere hakaretin hapis cezası var. İki suçtan rahat 4-5 yıl yerler. Uğraşırlarsa şayet. Fakat şahıslar 18 yaş altı olduğu için bırakabilirler.
18 yaş üstü olsalar keşke. Biraz aklı olan biri bu şekilde şuursuz davranmaz zaten. Olacak şey tebligat geldiğinde ifadeye çağrılmaları ve birkaç azar sonra gönderilmeleri.
 
Mesaj ekran görüntüsü, kişinin profilinin ekran görüntüsü, Discord ID numarası ve mesaj linki ile Cimer, EGM Online vb. siteler üzerinden şikayet alırsanız ve platformu belirtirseniz yapabileceğiniz her şeyi yapmış olursunuz. Ondan sonra zaten kaçma ihtimalleri yok, attığınız bilgiler ile EGM, Discord ile iletişime geçer ve Discord şahısların bilgilerini max. 3sn'de bulup yetkili mecralara iletir.

Hiçbir şey olmaz, boşa kürek çekmiş olursun. Zamanında bu tarz adamları bende EGM'ye, Siber Suçlara şikayet ettim ama en ufak bir geri dönüş alamadım.
Detay verirseniz mecbur uğraşırlar.
 
Konudaki birkaç kişi daha şikayet etmek istediler.
Neyse hocam siz bireysel olarak şikayet edin artık. Bu veletler gerçek hayatta gelmiyor zaten. Hep sanal üzerinden. Bir gün inşallah karşıma gelirde böyle bir tip, ağzıyla bir yerlerini değiştiririm. Deli oluyorum böylelerine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı