Discord üzerinden numara bulmak mümkün mü?

Hocam emin olun karşınızdaki yaşı yoktur ergenin tekidir paneline güveniyor ama emin olun korkmayın şimdi konuya geçelim SS alın dava açın eğer 18 değil de 17,16 gibi yaşlardaysanız ebeveynlerine deyin dava açmadan önce karakol gidil SSleri gösterin siber güvenlik suçundan gider.
Dediğim gibi ciddi şeyler olmadıkça ellerini sürmezler böyle basit olaylara.

Çok popüler isim değilse soyad da çok yaygın değilse bulunur. İsmini yazınca yanında yaşadığı şehir falan da çıkıyor bulunur. Panelcinin bulunduğu ortamda durup iletişim de kurduysan zaten olacaklara razısındır.
Valoranttan bana küfür yağdırdı sevgilim gitti panele kız bu arada beni tehtid eden eleman komik olanda o diyor ben böyle yetiştim uyuşturucuda kullanıyor.

Arayan kişi gizli numaradan mı aradı seni.
Yok çocuktu arayan ben geri aradım kapattı yüzüme acaba yanlışlıkla mı aradı şansımda böyle bir güne denk geldi.

Hocam o zaman onu tamamen engelleyin, zaten sıkılınca bir daha uğraşmak istemeyecekler.
Tamamdır sağolun hepinizz dostlarr.

Valoranttan bana küfür yağdırdı sevgilim gitti panele kız bu arada beni tehtid eden eleman komik olanda o diyor ben böyle yetiştim uyuşturucuda kullanıyor.

Yok çocuktu arayan ben geri aradım kapattı yüzüme acaba yanlışlıkla mı aradı şansımda böyle bir güne denk geldi.
Büyük ihtimal girdiğiniz her 10 Valorant maçının ikisinde söven çıkar. Hepsiyle konuşmaya giderseniz böyle sorunlar çıkar. Gurur yapmaya gerek yok asosyal tipler zaten bunları yapanlar. Sorun çıkartmaktan başka bir işe yaramazlar. Görmezden geliceksiniz cinsiyeti falan önemli değil zaten herkes arkasına falan güveniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı