Discord üzerinden tehdit edilirken ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Mxpyma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.449

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam, kısaca özetleyeyim: Toplam değeri 2000 TL olan bir iş aldım ve başlangıç ücreti olarak 500 TL aldım. İşe başladım ve %10 kadarını tamamladım. Ancak sonra işi veren kişiler 500 TL'yi geri istediler. Ben de işe başlandıktan sonra geri ödeme yapamayacağımı söyledim çünkü bu parayı zaten başlangıç ücreti olarak almıştım.

%50'sini tamamladığımda toplamda 1000 TL alacağım ve işler büyüdü. Ancak işveren kişi birkaç sorunlu arkadaşını işe karıştırdı. Bu kişilere "panelci" diyorlar ve ödeme yapmam için IBAN ve adım gibi kişisel bilgilerimi yaydılar. Biraz tehdit aldım ve sabah karşılaşacağız gibi görünüyor.

Şimdi size soruyorum, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yapacaksın. Hukuki bir yola başvurulursa aldığın 500 lirayı "Kapora" parası olarak aldığını söyleyeceksin ve başına hiç bir şey gelmeyecek. Kaldı ki, bu panel işlerini devreye sokarak kendilerini suçlu duruma düşürüyorlar zaten. Başına hiç bir şey gelmez, merak etme. Şahısın adını soy adını biliyorsan UPAY'a gir ve bir dava dosyası oluştur, kendisine bunun ekran görüntüsünü at eli ayağına dolaşır yakanı bırakırlar zaten.

Şöyle yapacaksın. Hukuki bir yola başvurulursa aldığın 500 lirayı "Kapora" parası olarak aldığını söyleyeceksin ve başına hiç bir şey gelmeyecek. Kaldı ki, bu panel işlerini devreye sokarak kendilerini suçlu duruma düşürüyorlar zaten. Başına hiç bir şey gelmez, merak etme. Şahısın adını soy adını biliyorsan UPAY'a gir ve bir dava dosyası oluştur, kendisine bunun ekran görüntüsünü at eli ayağına dolaşır yakanı bırakırlar zaten.
@jacksparrow56 Ne için güldünüz hocam? Tavsiyelerimde hatalı bir şey görmüyorum ben.

@jacksparrow56 Ne için güldünüz hocam? Tavsiyelerimde hatalı bir şey görmüyorum ben.
Umursamazlar bile.

Umursamazlar bile.
Dava açsın demedim zaten, ayrıca davalar umursanıyor daha önce tecrübe edindiğim bir şey. Sadece dava açma yerine girip kişinin adını soyadını yazıp dosya oluşturuyormuş gibi yapacak. Orası resmi bir site, adamın adı soy adı "Davalı" olarak gözükecek ve gözü korkacak normal olarak. Arkadaşın yakasını bırakacaklardır. Çok düz mantık bakıyorsunuz olaya.

Şöyle yapacaksın. Hukuki bir yola başvurulursa aldığın 500 lirayı "kapora" parası olarak aldığını söyleyeceksin ve başına hiçbir şey gelmeyecek. Kaldı ki, bu panel işlerini devreye sokarak kendilerini suçlu duruma düşürüyorlar zaten. Başına hiçbir şey gelmez, merak etme. Şahısın adını soy adını biliyorsan Upay'a gir ve bir dava dosyası oluştur, kendisine bunun ekran görüntüsünü at eli ayağına dolaşır yakanı bırakırlar zaten.

@jacksparrow56 ne için güldünüz hocam? Tavsiyelerimde hatalı bir şey görmüyorum ben.

Hocam bu ülkede onca yolsuzluk olurken kimsenin 2 3 panelci ergenlerle uğraşacağını sanmıyorum.

Hocam bu ülkede onca yolsuzluk olurken kimsenin 2 3 panelci ergenlerle uğraşacağını sanmıyorum.
Göz korkutma amaçlı yapılabileceğini söyledim son çare olarak. Ayrıca bu mantığınızı anlamıyorum. Kanun kanundur, ihlal ihlaldir. 10 liralık dolandırıcılık bile olsa bunun davasını açabilirsin, mevzu işin boyutu değil yani ortada bir ihlal varsa büyüklüğü küçüklüğü önemsiz davasını açabilirsin, ama tekrar ediyorum dava açmasını söylemedim. Panelci arkadaşlar çok ısrarcı olursa ve peşini bırakmazsa bu dava yöntemini kullanabileceğini söyledim.

Kendileriyle iletişimi kestim herhangi bir hususta bulunmadılar şu anda da bizim Türkiye'de bulunan şikayet odaları var orada beni hâlâ yargılıyorlar 🤣 ben tüm Türk sunuculardan çıktım bir ara geri girdim benim kurallarımda yazmıyan sözleşmede olmayan bir sürü şey sallamışlar arkamdan komik insanlar.

Selam, kısaca özetleyeyim: Toplam değeri 2000 TL olan bir iş aldım ve başlangıç ücreti olarak 500 TL aldım. İşe başladım ve %10 kadarını tamamladım. Ancak sonra işi veren kişiler 500 TL'yi geri istediler. Ben de işe başlandıktan sonra geri ödeme yapamayacağımı söyledim çünkü bu parayı zaten başlangıç ücreti olarak almıştım.

%50'sini tamamladığımda toplamda 1000 TL alacağım ve işler büyüdü. Ancak işveren kişi birkaç sorunlu arkadaşını işe karıştırdı. Bu kişilere "panelci" diyorlar ve ödeme yapmam için IBAN ve adım gibi kişisel bilgilerimi yaydılar. Biraz tehdit aldım ve sabah karşılaşacağız gibi görünüyor.

Şimdi size soruyorum, ne yapmalıyım?

Gjrejforawgwa kankam klasik Discord cocukları bir şey olmaz o bilgiler herkes de var bir şey yapamaz yani korkulacak durum yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı