Discord yaş saçmalığı

Kendini büyük sandığı için.
Orda kendini büyük falan sanmamış daha siz okuduğunuzu bile anlayacak düzeyde değilsiniz. Koskoca 16 yazıyor demiş yazının büyüklüğünden bahsetmiş ve 13+ yaş için olduğundan discord istediği gibi kullanabilir.
 
Kendini büyük sandığı için.

Sen daha okuduğunu anlayamayan bir "birey"sin. Ama burada 16 yaşında aklı selim birine laf atıyorsun. Değişiksin. Aklın yaş ile doğru orantılı olmadığını ispatladın. Teşekkürler. "...koskoca 16 yaş..." derken "kimlikte yaşım açık ve net bir şekilde görünüyor" anlamında söylemiş arkadaş. Ben sana açıklamasınıda yapayımda aklında şüphe kalmasın.
 
Artık zaman değişti, çocuklar daha 3 4 yaşında telefonu eline alıyor. O yüzden 16 yaşında discordu olması kadar doğal bir şey yok ki büyüklükle alakası kalmadı
Evet bende 5 yaşındaki kardeşime bir tablet aldım ucuzundan, tabletin dokumatiğini bozdu
 
T.C. Kimlik atacaksın yoksa kabul etmezler eğer gerçekten yaşın on altıysa atmaktan korkma. Kimlikte koskaoca yaşım 16 demişsiniz kabul etmeme sebepleri belki doğum tarihinin okunmaması vb olabilir mi?

Her yolu denedim, farklı farklı 20 tane fotoğraf attım neredeyse ama hiçbiri kabul edilmedi.

Bu arada saçma sapan şeyler yazan arkadaşlara diyorum ben buraya sadece yardım almak için yazdım eleştirmek yerine bir katkınız dokunsaydı daha iyi olabilirdi. Hepiniz bu yaşlardan geçtiniz ben burada sadece hakkımı savunuyorum +13 yaş gerektiren bir uygulamaya 16 yaşımda nasıl kullanamadığım hakkında yardım almak için yazıyorum kimseye hava tasladığım yok. Zaten hepiniz benim büyüğümsünüzdür büyük ihtimalle ben asla üslübumu bozmam.
 
Son düzenleme:
Her yolu denedim, farklı farklı 20 tane fotoğraf attım neredeyse ama hiçbiri kabul edilmedi.

Bu arada saçma sapan şeyler yazan arkadaşlara diyorum ben buraya sadece yardım almak için yazdım eleştirmek yerine bir katkınız dokunsaydı daha iyi olabilirdi. Hepiniz bu yaşlardan geçtiniz ben burada sadece hakkımı savunuyorum +13 yaş gerektiren bir uygulamaya 16 yaşında nasıl kullanamadığım hakkında yardım almak için yazıyorum kimseye hava tasladığım yok. Zaten hepiniz benim büyüğümsünüzdür büyük ihtimalle ben asla üslübumu bozmam.
Dostum hesabın açılmayacak, daha önce yazdığım gibi; hesabı açtığın tarihte yaşın yeterli olmadığı için şu an 16 yaşında olman bir şey ifade etmiyor, daha kaç kere yazmam lazım?
 
Dostum hesabın açılmayacak sana daha önce yazdığım gibi; hesabı açtığın tarihte yaşın yeterli olmadığı için şu an 16 yaşında olman bir şey ifade etmiyor, daha kaç kere yazmam lazım?

Pardon görmedim kusura bakma bu dediklerimi sana demedim haberin olsun teşekkürler yardım için
 

Yeni konular

Geri
Yukarı