Discorda erişim engeli geldi!

Türk Telekom ile DNS değiştirerek girebilir miyim? Ve gerçekten kapalı kapılar ardında neden engellendiğini bilen var mı? Resmi açıklamadan bahsetmiyorum. Discord suçluların bilgisini vermemiş olabilir mi?

Türk Telekom ile DNS değiştirerek girebilir miyim? Ve gerçekten kapalı kapılar ardında neden engellendiğini bilen var mı? Resmi açıklamadan bahsetmiyorum. Discord suçluların bilgisini vermemiş olabilir mi?
Deneyin, Türk Telekom bu. Yine de açılmama ihtimali var.
Durduk yere engellemiştir.

Ya hocalarım benim internette bir sıkıntı var. Türk Telekom kullanıyorum ve bu internet yasaklı sitelere ekstra hiçbir şey yapmadan giriyor. Az önce Discord'un sitesine gittim direkt girdi. Bir ara DNS poisoningten şüphelendim ama öyle bir şey de yok. Herhalde VIP'iz :D

WARP kullan.

Sene 2028 Technopat'a erisim engeli geldi.
Tek sorun sadece yasaklar değil. Çoğu servis Türkiye’ye hizmet vermeyi bırakıyor veya hiç gelmiyor. Normalde yurt dışında yaşıyorum ama Türkiye’ye gelince Booking uygulamasından uçak bileti alamıyorum VPN olmadan.

Ah ulan avazın çıktığı kadar bağırarak söveceksin aslında da lan ben bot yazıyordum emeğimi sildiler. Başlarım öyle işe ya birkaç aptal kendini bilmez güruh var diye hayat standartımızında içine ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı