Ekşi Sözlük'e erişim engeli geldi

• Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 15.437
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin felsefi ve teorik kısmını bir kenara bırakırsak yerinde bir karar olmuş çünkü o platform miladını doldurdu. Çeşitli (her) siyasal partilerin satın aldığı/kiraladığı spin doctorlar ve siyasal iletişimcilerin nüfuzları öyle bir raddeye geldi ki ekşisözlük resmen bir piyasa oldu. Görünen hiçbir şey gerçek değil, yazılanlar sahte, yazarlar satılık, gündemler kurgu, etkileşimler bot. Dönen mühendisliğin haddi hesabı yok. Nereden biliyorsunuz diye sormayın çünkü yapıyoruz.

bu saçma yasakçı zihniyet yüzünden PayPal Türkiye'de kullanılamıyor
Bunda tek suçlu hükümet değil ki? PayPal ısrarla Türkiye'de bir ofis açmayı reddediyor, ısrarla mükellef olarak bulunmayacaklarını belirtiyorlar. Yüklü miktarlarda para akışı yapılacak, ama ülke içerisindeki yasal kurumlar bu parayı takip edemeyecek, bunu da normal bir şey olarak kabul mu edeceğiz? Mantıklı mı? Para aklamayı kolaylaştırmak bunun adı.

Son düzenleme:
Görüyorum ki Ekşi Sözlük'e gelen erişim engeli gibi, buradaki bazı insanların da beynine erişim engeli getirilmiş. İyi oldu diyenler, yarın öbür gün sizin de sevdiğiniz yere engel gelirse ... gibi kalırsınız ortada :) Bugün sana olan, yarın bana niye olmasın? Kafanızı dekor olarak taşımayın, kullanın. Yasaklarla bir yere varılmaz. Çoğunuz küçüksünüz ama bilinçli olmayı biraz öğrenin. Ben de o hiç çıkmadığınız Tik-Tok'tan nefret ediyorum. Kapatılsın o zaman! Böyle bir mantık yok. Bir şeyi sev veya sevme, yasaklara karşı durun ki özgürlüğünüz yavaş yavaş elinizden alınmasın. Bir kere geldiğimiz bu dünyada adam gibi yaşayıp, kısıtlanmadan özgürce göçelim değil mi?

TurkNet ile de girilmiyor artık. Aşağıdaki DNS'leri kullanınca tekrar girilebiliyor ama:

1677039912122.png

1677040205871.png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı