Discorda erişim engeli geldi!

Bu kararı tamamen destekliyorum.

Yılardır olan; panel (kimlik bilgilerinizin satılması), istismar, şantaj, terör vb suçlara karışan ve hala sosyal medyada dolaşan birçok insandan tutun, resmen tespit edilmesi 5 dk sürmeyecek insanlar, bu tarz suçlar işlereyerek yıllarca para kazandılar, insanlara zarar verdiler ve sonunda gündem oldu.

Direkt bunu söyleyerek başlama gereği buldum, ezbere cümleler ile gelmeyin; "Yasaklamak bir çözüm değil" diye...

Arkadaşlar, Discord bu verileri bizim ülkemiz ile paylaşmıyor, bu bizim ülkemize yönelik değil sözde fakat ABD ve AB davaları incelemrdim ama böyle bir durumda muhtemelen sözde kuralalrı ne kadar geçerli olur bilmiyorum.

Suçlar çok ciddi, bunun paylaşılmaması durumunda yasaklanma kararı tamamen doğru.

İnsanlar çok fazla bu karara tepki göstermiş ve çoğu mantıksız tepkiler. Suç işlenmesine izin mi verilsin, daha fazla çocuk bu uygulamayı indirip gruplarda başına bela açsın?

3,4 kişi yüzünden kapatılması bu uygulama o 3,4 kişinin bilgilerini vermezsen başımıza daha fazla bela açarsın resmen daha fazla suça sebep olur bu.

Tamam hadi ailesi denetlemesi gerek diyelim, ortada suçlu insanlar ve bunların paylaşılmaması zaten başlı başına bir suç.

Bu sebeplerden ötürü bu kararı destekliyorum, bu bir çözüm değil diyenler olabilir fakat bunun amacı platformun bu tutu mudur?

Duyarlı olalım, her şeyin başımıza gelmesine gerek yok ve bu kadar suçlu insan nasıl yıllardır hala dışarıda nasıl gündem olmadı, gündem olanlar için neden gerekli işlemler yapılmadı ve bu tarz platformlarında bu tarz tutumlarını eleştirelim.

Lan oğlum Korona virüs zamanında verilerin elaleme meze olmuş sen ne anlatıyorsun elini kolunu sallayan buluyor.

Bu kararı tamamen destekliyorum.

Yılardır olan; panel (kimlik bilgilerinizin satılması), istismar, şantaj, terör v.b suçlara karışan ve hala sosyal medyada dolaşan bir çok insandan tutun, resmen tespit edilmesi 5 dk sürmeyecek insanlar, bu tarz suçlar işlereyerek yıllarca para kazandılar, insanlara zarar verdiler ve sonunda gündem oldu.

Direkt bunu söyleyerek başlama gereği buldum, ezbere cümleler ile gelmeyin; "Yasaklamak bir çözüm değil" diye...

Arkadaşlar, Discord bu verileri bizim ülkemiz ile paylaşmıyor, bu bizim ülkemize yönelik değil sözde fakat Abd ve Ab davaları incelemrdim ama böyle bir durumda muhtemelen sözde kuralalrı ne kadar geçerli olur bilmiyorum.

Suçlar çok ciddi, bunun paylaşılmaması durumunda yasaklanma kararı tamamen doğru.

İnsanlar çok fazla bu karara tepki göstermiş ve çoğu mantıksız tepkiler. Suç işlenmesine izin mi verilsin, daha fazla çocuk bu uygulamayı indirip gruplarda başına bela açsın ?

3,4 kişi yüzünden kapatılması bu uygulama o 3,4 kişinin bilgilerini vermezsen başımıza daha fazla bela açarsın resmen daha fazla suça sebep olur bu.

Tamam hadi ailesi denetlemesi gerek diyelim, ortada suçlu insanlar ve bunların paylaşılmaması zaten başlı başına bir suç.

Bu sebeplerden ötürü bu kararı destekliyorum, bu bir çözüm değil diyenler olabilir fakat bunun amacı platformun bu tutumudur.

Duyarlı olalım, her şeyin başımıza gelmesine gerek yok ve bu kadar suçlu insan nasıl yıllardır hala dışarda nasıl gündem olmadı, gündem olanlar için neden gerekli işlemler yapılmadı ve bu tarz platformlarında bu tarz tutumlarını eleştirelim.
Devletin elindeki verilere 15 yaşındaki elemanlar panelden şak diye erişiyor, bu arkadaş da bu yüzden engeli destekliyor. Bahsettiğin adamlar başka uygulamadan dediklerinin birebir aynısını yapamayacak sanki. Her şeyi geçtim VPN denen bir şey var. Komiksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı