Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Sanırım türkceniz biraz kısıtlı. Yönetici olarak calısıtırıp remove dosyasına tıklayıp calıstırdım. Hala kalkmadı. Hala sitelere girebiliyorum ve DC acılıyor. Modem de resetlenmıyor musterı hızmetlerı modem musterı hızmetlerını arayın dıyor. Evde sinir krizi geciriyorum şu an
Hizmetler penceresini açıp GoodbyeDPI hizmetinin bulunup bulunmadığını görebilirsiniz. Ayrıca bu sayfadaki hizmeti kaldırma ile ilgili bilgileri okuyun.

Birincisi DNS değiştirmek ping değerlerinizi gözle görünür şekilde değiştirmez. İkincisi CS:GO ve CS2'ye erişim sağlanıyor hiçbir doğrulanmış rapor CS oyunlarına giriş yapılamadığını doğrulamadı. Üçüncüsü bilgisayarınıza kurduğunuz bir program modeminize etki etmez.
Hizmeti kaldırmak için yazdığım onlarca bilgilendirmeyi de okuduğunuzu sanmıyorum. Lütfen bilgisayar kullanmayı öğrenin.
beyfendi anlatamadım sanırım. remove dosyasını yonetıcı olarak calıstırıyorum herhangı bır tusa da basıyorum. fakat silinmiyor bu uygulama. hala dnd değişik. bilgilendirmede baska bir sey mı yazıyor ?

beyfendi anlatamadım sanırım. remove dosyasını yonetıcı olarak calıstırıyorum herhangı bır tusa da basıyorum. fakat silinmiyor bu uygulama. hala dnd değişik. bilgilendirmede baska bir sey mı yazıyor ?
Silinip silinmediğini Başlat > Hizmetler penceresini açıp listede GoodbyeDPI'ın olup olmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Hizmetler penceresini açıp ilgili hizmetin ekran görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olabilirim.

İnternet sağlayıcınız DNS değişikliğine izin veriyorsa GoodbyeDPI olmadan da DNS değiştirebilirsiniz. Ayrıca altta VPN tarzı bir uygulama açık ise bunu da kontrol etmelisiniz.

Silinip silinmediğini Başlat > Hizmetler penceresini açıp listede GoodbyeDPI'ın olup olmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Hizmetler penceresini açıp ilgili hizmetin ekran görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olabilirim.

İnternet sağlayıcınız DNS değişikliğine izin veriyorsa GoodbyeDPI olmadan da DNS değiştirebilirsiniz. Ayrıca altta VPN tarzı bir uygulama açık ise bunu da kontrol etmelisiniz.
hizmetler kısmında goodbye yok vpn de yuklu değil. fakat halen dc ve diğer sitelere giriş yapabiliyorum yani dns ayarları değişmedi sanırım. dns ayarlarının ne olması gerekiyor ? daha önce hic yapmadım.

hizmetler kısmında goodbye yok vpn de yuklu değil. fakat halen dc ve diğer sitelere giriş yapabiliyorum yani dns ayarları değişmedi sanırım. dns ayarlarının ne olması gerekiyor ? daha önce hic yapmadım.
internetim tt fiber.1000mb alıyorum

dns ayarlarını değiştiremiyorum evet cok güzel oldu bu

Dosya Ekleri

• resmm.png
    resmm.png
    216,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

GoodbyeDPI yoksa yaşadığınız sorunun GoodbyeDPI ile alakası yok. Hizmet bilgisayarınızda kurulu dahi değil. Sistemde bir değişiklik de gerçekleştirmiyor. Sorununuzun kaynağı başka bir sebep.

Windows 10 için buradan, Windows 11 için buradan bakarak Windows ayarlarında DNS'inizi tercih ettiğiniz bir DNS adresine çevirebilir ya da Otomatik seçeneğini seçerek DNS seçiminizi kaldırabilirsiniz. (Tavsiye edilen: Yandex DNS - 77.88.8.8/77.88.8.1 , Cloudflare DNS - 1.1.1.1/1.0.0.1)

Son düzenleme:
GoodbyeDPI yoksa yaşadığınız sorunun GoodbyeDPI ile alakası yok. Hizmet bilgisayarınızda kurulu dahi değil. Sistemde bir değişiklik de gerçekleştirmiyor. Sorununuzun kaynağı başka bir sebep.

Windows 10 için buradan, Windows 11 için buradan bakarak Windows ayarlarında DNS'inizi tercih ettiğiniz bir DNS adresine çevirebilir ya da Otomatik seçeneğini seçerek DNS seçiminizi kaldırabilirsiniz. (Tavsiye edilen: Yandex DNS - 77.88.8.8/77.88.8.1 , Cloudflare DNS - 1.1.1.1/1.0.0.1)
Eve geçince deneyeceğim. Teşekkür ederim. Bir anlık dalgınlıkla kırdıysam affola

Eve geçince deneyeceğim. Teşekkür ederim. Bir anlık dalgınlıkla kırdıysam affola
Kimsenin kimseyi kırdığı yok ayrıca internetteki rastgele insanlar beni kıramaz. Ben çevrimiçi yazışmalarda karşımdakini tanımadığım için her zaman seviyeli ve saygılı bir dil kullanırım. Aynısını size de tavsiye ederim.

Merhaba,

Diğer bilgisayarlarımda severek kullanıyorum ama oynadığım bir oyunda GoodbyeDPI kullanımının sorun çıkartabileceğini belirtti firma. Bu nedenle bu bilgisayarımda discord kullanımı sırasında çok sorun yaşıyorum, sadece discord özelinde çalışmasını sağlama gibi bir imkanımız mevcut mu? Bunu çok fazla soran olmuştur ama sayfaları incelediğimde bulamadım, affola.

Merhaba,

Diğer bilgisayarlarımda severek kullanıyorum ama oynadığım bir oyunda GoodbyeDPI kullanımının sorun çıkartabileceğini belirtti firma. Bu nedenle bu bilgisayarımda discord kullanımı sırasında çok sorun yaşıyorum, sadece discord özelinde çalışmasını sağlama gibi bir imkanımız mevcut mu? Bunu çok fazla soran olmuştur ama sayfaları incelediğimde bulamadım, affola.
Maalesef şimdilik whitelist mantığı ile çalıştırmak sorunlara yola açıyor. Kaldı ki yalnızca Discord'u whiteliste ekleseniz bile eğer bir anti-cheat ya da işlem analizcisi ile çalışan programları izleyen bir yol ile tespit yapılıyorsa yine sorunlar yaşarsınız. Çünkü bu şekilde tespit yolunda hangi sitelerde DPI engeli aşıldığı değil, sisteminiz üzerinde WinDivert ya da GoodbyeDPI binarylerinin çalışıp çalışmadığı kontrol edilir.

dns ayarları kayıt edilemedi diyor. neden oyle der ne yapmam gerek acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı