P pcdev3090 Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #1 Bu konu hakkında açılmış konular var ama tam istediğim gibi değil. Bir arkadaşım Discord üzerinden hiçbir şey yaptırtmadan IP bulabileceğini söyledi. Böyle bir şey mümkün mü? Sadece meraktan soruyorum.
Bu konu hakkında açılmış konular var ama tam istediğim gibi değil. Bir arkadaşım Discord üzerinden hiçbir şey yaptırtmadan IP bulabileceğini söyledi. Böyle bir şey mümkün mü? Sadece meraktan soruyorum.
Çözüm qelos 19 Eylül 2021 Discord sunucu adminleri bile IP adreslerini göremez. Madem bulabiliyormuş hodri meydan bul desene acaba bulabilecek mi ? Lafı gevelerse büyük ihtimalle sallıyordur.
Discord sunucu adminleri bile IP adreslerini göremez. Madem bulabiliyormuş hodri meydan bul desene acaba bulabilecek mi ? Lafı gevelerse büyük ihtimalle sallıyordur.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Eylül 2021 #31 Yahu ha bulsalar ne olacak? Bu kadar korkmayın IP logger yediğiniz zaman IP adresinizi değiştirmek bir düğmeye basmanıza bakar. Artı 0 Eksi
Yahu ha bulsalar ne olacak? Bu kadar korkmayın IP logger yediğiniz zaman IP adresinizi değiştirmek bir düğmeye basmanıza bakar.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 19 Eylül 2021 #32 pcdev3090 dedi: Onu kapatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Onu kapatamazsınız büyük ihtimalle. Ancak bilgisayardaysanız Kaspersky vb. Koruma programları ile konumunuza erişmelerini engelleyebilirsiniz, Artı 0 Eksi
pcdev3090 dedi: Onu kapatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Onu kapatamazsınız büyük ihtimalle. Ancak bilgisayardaysanız Kaspersky vb. Koruma programları ile konumunuza erişmelerini engelleyebilirsiniz,
KS KS P pcdev3090 Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #33 st_140523 dedi: Onu kapatamazsınız büyük ihtimalle. Ancak bilgisayardaysanız Kaspersky vb. Koruma programları ile konumunuza erişmelerini engelleyebilirsiniz, Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda kaspersky yüklü. Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Onu kapatamazsınız büyük ihtimalle. Ancak bilgisayardaysanız Kaspersky vb. Koruma programları ile konumunuza erişmelerini engelleyebilirsiniz, Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda kaspersky yüklü.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 19 Eylül 2021 #34 pcdev3090 dedi: Bilgisayarımda Kaspersky yüklü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, büyük ihtimalle öyle bir siteye tıklarsanız siteye güvensiz diyecektir ve konum bilgileriniz paylaşılmayacaktır. Artı 0 Eksi
pcdev3090 dedi: Bilgisayarımda Kaspersky yüklü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, büyük ihtimalle öyle bir siteye tıklarsanız siteye güvensiz diyecektir ve konum bilgileriniz paylaşılmayacaktır.
KS KS P pcdev3090 Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #35 st_140523 dedi: Tamamdır, büyük ihtimalle öyle bir siteye tıklarsanız siteye güvensiz diyecektir ve konum bilgileriniz paylaşılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konuyla alakasız ama ben bir mağazadan kaspersky kodu almıştım ücretli sürümler için. O kodu nasıl aktif edebilirim? Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Tamamdır, büyük ihtimalle öyle bir siteye tıklarsanız siteye güvensiz diyecektir ve konum bilgileriniz paylaşılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konuyla alakasız ama ben bir mağazadan kaspersky kodu almıştım ücretli sürümler için. O kodu nasıl aktif edebilirim?
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 19 Eylül 2021 #36 pcdev3090 dedi: Teşekkür ederim. Konuyla alakasız ama ben bir mağazadan kaspersky kodu almıştım ücretli sürümler için. O kodu nasıl aktif edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky aktif değil yazıyordur büyük ihtimalle orada aktif et gibi bir şeyin olması lazım eğer kurcalarsanız görürsünüz. Artı 0 Eksi
pcdev3090 dedi: Teşekkür ederim. Konuyla alakasız ama ben bir mağazadan kaspersky kodu almıştım ücretli sürümler için. O kodu nasıl aktif edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky aktif değil yazıyordur büyük ihtimalle orada aktif et gibi bir şeyin olması lazım eğer kurcalarsanız görürsünüz.
KS KS P pcdev3090 Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #37 st_140523 dedi: Kaspersky aktif değil yazıyordur büyük ihtimalle orada aktif et gibi bir şeyin olması lazım eğer kurcalarsanız görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Kaspersky aktif değil yazıyordur büyük ihtimalle orada aktif et gibi bir şeyin olması lazım eğer kurcalarsanız görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ederim.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.104 Makaleler 3 Çözümler 61 19 Eylül 2021 #38 389072 dedi: Tabi mümkün. İplogger yaptığı sürece. Genişletmek için tıkla... Boş yapmayın. Hiçbir şey yapmadan diyor. Hiçbir haberin bile olmayan adam senin IP'ni bilemez. Artı 0 Eksi
389072 dedi: Tabi mümkün. İplogger yaptığı sürece. Genişletmek için tıkla... Boş yapmayın. Hiçbir şey yapmadan diyor. Hiçbir haberin bile olmayan adam senin IP'ni bilemez.
KS KS P pcdev3090 Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #39 SiyahPassat dedi: Boş yapmayın. Hiçbir şey yapmadan diyor. Hiçbir haberin bile olmayan adam senin IP'ni bilemez. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeyden kastım herhangi bir linke tıklamadan veya uygulama indirmeden Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Boş yapmayın. Hiçbir şey yapmadan diyor. Hiçbir haberin bile olmayan adam senin IP'ni bilemez. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şeyden kastım herhangi bir linke tıklamadan veya uygulama indirmeden
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.104 Makaleler 3 Çözümler 61 19 Eylül 2021 #40 pcdev3090 dedi: Hiçbir şeyden kastım herhangi bir linke tıklamadan veya uygulama indirmeden. Genişletmek için tıkla... Evet. Adam arkadaşlık atsa bile bulamaz. Attığı linke tıklamanız gerekiyor. Çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
pcdev3090 dedi: Hiçbir şeyden kastım herhangi bir linke tıklamadan veya uygulama indirmeden. Genişletmek için tıkla... Evet. Adam arkadaşlık atsa bile bulamaz. Attığı linke tıklamanız gerekiyor. Çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın iyi akşamlar.