TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
En fazla evine polis gelir canlı bomba ihbarı var der bir çay içer geri gider.
Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Korkuyorsanız kimseye sövmeyin hocam muteleme var her oyunda hemen hemen ama uzun lafın kısası hiçbir şey olmaz hayatta en son korkacağınız şey bu olsun ben her gün 7/24 düz kontak sövüşürüm oyunda kişisel bir bilgini ulu ortada söylemiyorsan seni kimse bulamaz kaldı ki ünlü biri değilseniz adam bu bilgiyi ne yapsın maksimum 1 2 gün sizinle alay ederler sonra tekrar oyun oynamaya devam ederler.
Kim bu devirde küfürden dava açmış hocam onu bunu geçtim ben 7/24 düz kontak DC'de stres atmak için sövüş sunucularında sövüşen bir insanım bu zamana kadar dava yiyecek biri olsaydı ilk ben dava yerdim sövüşmediğim adam kalmadı tüm TR dava açması gerekir bana o mantık olurdu ama yasal olarak dava açabilirler o ayrı konu ama kimse ertesi gün unutacağı bir küfür için uğraşmaz şahsen bende uğraşmam bende söverim engeller geçerim 5 dakikalık insan için 5 yılımı mahkemelerde geçirmek ne kadar mantıklı![]()
Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Tamam üzülme ben sana dava açayım![]()
Yahu insanlar fütursuzca Allah’ı korumaya kalkıyor ya ben buna çok gülüyorum yahu. Allah’ın senin korumana ihtiyacı mı var?Arkadaşlar ben bir şekil kurtuldumda siz bulaşmayın sövdüğüm adam 1900 kişilik panel sunucusunun adminiymiş Atatürk'e ve Allah'a sövdüğü için bende sömüştüm başka bir nedeni yoktu sövmemin hesabı geri açtım kullanıyorum elemanlar sesli çağırıyor hala atama sövmeye devam ederse gereğini yaparım atamın kurduğu gençliğin atama sövmesi çok üzücü bir durum gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.