Discord'dan IP adresi veya telefon numarası bulunabilir mi?

O zaman korkmayın eğer ulaşabilirseniz mesaj atıp, ses kaydınızı özür dilemezseniz savcılığa vereceğim gibisenden şeyler yapın bence. Ben bu yolla bayağı fazla küçük "lamer"(bunu bile hak etmiyorlar.) kardeşimizi yollarından döndürdüm. :D.
Ses kaydı alamadım reis :D okumadın sanırım :).
 
Biliyorum, okudum sadece caydırıcı olması için öyle deyin dedim. :)
Anladım.
Yani reis bana dosya atması gerekiyor öyle mi?
biz bir dosya almadık sadece dc linki attı onada girmeyip kendimiz gruba aldık.Adamların konuşmasi tehdit eder nitelikteydi,hayatıni karartacam falan dedilerdi,bide yaşlarıda büyük öyle küçük falan değildi ondan işkillendim.
 
Anladım.
Yani reis bana dosya atması gerekiyor öyle mi?
Biz bir dosya almadık sadece DC linki attı ona da girmeyip kendimiz gruba aldık. Adamların konuşmasi tehdit eder nitelikteydi, hayatıni karartacağım falan dedilerdi, bir de yaşları da büyük öyle küçük falan değildi ondan işkillendim.

Merak etmeyin hocam bir şey olmaz. (Ayrıca ben yanlış okumuşum kusuruma bakmayın yaşları küçük olarak okumuşum.)
 
İplogger gömülü link atar ve açınca IP adresin ona iletilir bu kadar. Ve IP adresine bir şey yapamaz eline geçtiğini düşünüyosan Google çerezlerini sil ve modemi aç kapat :)
 
Bu komik bir şey değil.

Emin misin günümüz işletim sistemleri güvenlikleri ve internetleri ile bir IP adresi ile hiçbir şey yapamazsın belki DDoS atarsın ama eğer modemi paketlere yanıt vermezse DDoS çöpe gitmiş olur belki adresini de bulur ama Max şehirini bulur açık adresi bulması imkansız ISS'sini hacklemezse.
Artık trojanlar bile değersiz olmaya başladı Windows Defender bile hepsini hallediyor.
 
Emin misin günümüz işletim sistemleri güvenlikleri ve internetleri ile bir IP adresi ile hiçbir şey yapamazsın belki DDoS atarsın ama eğer modemi paketlere yanıt vermezse çöpe gitmiş olur DDoS belki adresini de bulur ama Max şehirini bulur açık adresi bulması imkansız ISS'sini hacklemezse.
Artık trojanlar bile değersiz olmaya başladı Windows Defender bile hepsini hallediyor.

Zaten reset attım modeme IP adersi Adana'ya çekildi ama yine çok uzakları gösteriyor sanırım benim modemimde bir sorun var.
 
Yıl olmuş 2020 sorulan sorulara bak :(

Bulamazlar bulsalar bile IP adresini 50 kişiyle paylaştığın için karar çıkmadıkça CGN loglarına normal bir kullanıcı erişemez bu yüzden hiç sorun olmaz ki o tür insanlar gidip seninle uğraşmaz gözünü korkutur DDR2 sistemleriyle oyun oynarlar. Discord platformu üzerinde terörizm ve çocuk istismarı konusunda savcılığa log verir fakat senin o 5IQ ile ettiğin küfürler için uğraşıpta log vereyim demez.
Sen çok zeki olmalısın başkasına 5 iq dediğine göre. Üstelik göz korkutan da oluyor korkutup gerçekten uğraşanlar da. Çinli bir adam sürekli CSGO 'da birisi tarafından bıçaklanıyordu. Adam 6 ay uğraştı, kendisini oyunda bıçaklayan adamı gerçekte bulup bıçakladı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı