Discord'dan süreli ban yedim

Emirolord

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce Discord'umu açtım ve hesaptan çıkış yaptığını fark ettim. Girmeye çalıştığımda hesabın 26.08.2022 1.47 tarihine kadar yasaklandı diye bir mesajla karşılaştım. Ama herhangi hile, bot vesaire ya da trojan virüs yazılımı kullanmadım. Müstehcen sunuculara da girmedi sadece arkadaşlarımın sunucusunda, yayinci bir arkadaşimin sunucusu, bir de saniyenin sunucusunda bulunuyordum. Ban sebebini nereden görebilirim? Bir de bu sinirsiz ban değil sanirsam.

Merhaba. Az önce Discord'umu açtım ve hesaptan çıkış yaptığını fark ettim. Girmeye çalıştığımda hesabın 26.08.2022 1.47 tarihine kadar yasaklandı diye bir mesajla karşılaştım. Ama herhangi hile, bot vesaire ya da trojan virüs yazılımı kullanmadım. Müstehcen sunuculara da girmedi sadece arkadaşlarımın sunucusunda, yayinci bir arkadaşimin sunucusu, bir de saniyenin sunucusunda bulunuyordum. Ban sebebini nereden görebilirim? Bir de bu sinirsiz ban değil sanirsam.

Sınırsız ban değil belki hesabınıza birisi girmiştir hocam.

Göremezsin bildiğim kadarıyla. Bu kurallar dışında sadece underage kuralı var, 13 yaşından küçük olduğunu şaka bile amaçlı söylesen banlayabilirler.

Düzenleme: Underage olsan sınırsız ban atarlardı, yani bu da olamaz.

Discord'un ToS (İngilizce açılımı ile Terms of Service, Türkçe çevrimi ile Kullanım Şartları) kurallarından birini ihlal etmiş olabilirsin.

Hesabınıza girilmiş olması ihtimaline karşı mail adresinizi kontrol edin bir. Hesaba girilince mail adresinize şu IP adresinden giriş yapıldı diye bir e posta geliyor.

Tekrardan merhaba. Evet galiba bilgisayara trojan girmiş, Discord'da herkese spam atip sunuculara girmiş. Diğer uygulamalarıma bir şey yapabilir mi? Steam Epic vs. gmail'e iki aşamalı doğrulama ve kurtarma numaraları ekledim. Umarım daha ileri gidemez, zaten akşam format atmayı düşünüyorum.

Düzenleme: hesaba kimse girmemiş galiba bot gibi bir şey

Tekrardan merhaba. Evet galiba bilgisayara trojan girmiş, Discord'da herkese spam atip sunuculara girmiş. Diğer uygulamalarıma bir şey yapabilir mi? Steam Epic vs. gmail'e iki aşamalı doğrulama ve kurtarma numaraları ekledim. Umarım daha ileri gidemez, zaten akşam format atmayı düşünüyorum.

Düzenleme: hesaba kimse girmemiş galiba bot gibi bir şey
Diğer uygulamalara yapabilir hocam iki aşamalı doğrulamayı kıracak bir sistemi olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapın ve yeni bir konu açın yeni konuda daha net yardım alırsınız.

hocam format atsam daha iyi olmazmı? zaten cihaz bakımlarını ve bir iki tanede yükseltme yaptım. temiz bir kurulum yapacağım fakat birşeyide merak ettim, steame vs neler yapabilir? şifreyi değistirmek istese gmailde 2 aşamalı doğrulama var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı