Discovery 2 Mini vs Piranha Grande?

Daha fazla  
Arkadaşlar Piranha Grande ve Discovery 2 Mini arasında kaldım. Piranha daha iyi gibibe geldi ama android sürümü 4.2 olması biraz soğuttu. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Discovery 2 Mini'ye vereceğin parayı Asus Zenfone 5 veya 6 ile değerlendirebilirsin. Android sürümü Zenfone 5 4.3, Zenfone 6 4.4 kitkat sürümü, karar sana kalmış. İncelemelere de göz atmanı tavsiye ederim.

500 TL bütçem var maalesef. Geçen sene hata yapıp Samsung Pocket Neo aldım, çok pişman oldum. Ekranı çok küçük çünkü telefon almam bile eksta aslında o yüzden 500 tl sınır koydum.

VIATech Andromeda X6 ve Piranha Zen, bu ikisi nasıl sizce?

VIATech Andromeda X6 uzak dur. RAM 512MB tarihimi kaldı? Piranha Zen idare eder.

Arkadaşın dediği gibi, bence biraz daha para katıp Zenfone 5 alın, en azından ömürlü bir telefon olur.

Mobile World Congress 2015 yeni bitti ve birçok orta segment telefon tanıtıldı biraz bekleyin derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı