Dişime yumruk geldi

Her gün kafama vuran çocuk vardı. Geldi yanıma kafasına 4-5 tane yumruk çaktım. Benden hafif güçlü. Neyse oda tam kulağımın altına; çeneme, dişimin oraya yumruk attı. Dolgu vardı. Hani korkuyorum şu anda. Biraz ağrıyor. Bir de ağzımdan hafif dolgu şeyleri geldi. Hani bir şey olur mu dişime? Çok sinir etti beni. Bir de sınıftakiler hala onu tutuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün kafama vuran çocuk vardı. Geldi yanıma kafasına 4-5 tane yumruk çaktım. Benden hafif güçlü. Neyse oda tam kulağımın altına; çeneme, dişimin oraya yumruk attı. Dolgu vardı. Hani korkuyorum şu anda. Biraz ağrıyor. Bir de ağzımdan hafif dolgu şeyleri geldi. Hani bir şey olur mu dişime? Çok sinir etti beni. Bir de sınıftakiler hala onu tutuyordu.

Önce dişçiye sonra spor salonuna :)

Geçer hocam çok fazla takmayın daha kötü olursa dişçiye falan gidin bir de kavga etmenizi önermem yani geçecek kişiler yüzünden kendine zarar vermen çok saçma seni aşağlıyorsa bir büyüğüne söylemen senin için çok daha iyi olacaktır bunu çoğu kişi eziklik olarak algılasada en olgun davranış budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı