Disipline gider miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme benim okulda yaptıklarımdan hiçbir şey olmadıysa sana da hiçbir şey olmaz. Hatta bunu neden kafana taktın ki bende ona gülüyorum.
 
Böylesi öğretmenlere ne dersen de illaki müdür yardımcısına yada okulun rehber öğretmenine şikayet edecektir. En kötü ihtimal tutanak tutarlar. Yılsonu da okul idaresinin insafiyetine göre tutanağı yırtıp atarlar konuda unutulur.
 
Bence kafana takma olmuş bitmiş bu güne kadar bir şey demediyse sende unut olayı. Hocadan özür dileme belki unutmuştur hatırlatırsın.
 
Okuldan atılmaz ama güzel bir uzaklaştırma çıkar kuruldan. Bizim lisede gazetelere bile haber olan kavgamızdan sonra 1 hafta uzaklaştırmayla yırttıysak, bir küfürden birşey olacağını sanmam, tabi 2004'ten beri okullarda çok şey değişti, disiplin işide değiştiyse bilemem.
 
Online eğitimde bölüm dersimize aşırı yaratıcı bir şekilde küfür ettim. Arkadaşıma atayım derken herkese atmışım hoca da gördü fotoğrafını çekti. Disipline verilecek diyor sizce nasıl bir ceza alırım? Arkadaşım da küfür etti ama onunkini görmedi. O beni tahrik etti desem o da gider mi disipline?
Dipnot: Savunma konusunda aşırı iyiyim insanları manipüle edebiliyorum hiçbir ceza almadan kurtulabilir miyim?
Bir şey olmaz rahat ol.
 
Hoca konuyu büyütebilir ama asla atılmaya kadar gitmez.
 
Ben disipline cok gittim, bir suru savunma yazdim, okuldan uzaklastirma da aldim. Ustunden yillar gecti, hic bir sey olmuyor merak etme : )
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı