Olay o değil, forumda herkes birbirine emir kipi verse iyi mi olur? Forum düzeyli olsun diyoruz siz "Olum desek ne olacak?" diyorsunuz. Eğer bunda sıkıntı görmüyorsan dediğin gibi ol ve babana "Olum" de ve emir kipli konuş. Sonuçta @Dureren12 nin kaç yaşında olduğunu bilmiyorsun.Sanki ana bacı küfür ettik ha yaptığınız şeye bakın neye takıyorsunuz?
Olay o değil, forumda herkes birbirine emir kipi verse iyi mi olur? Forum düzeyli olsun diyoruz siz "Olum desek ne olacak?" diyorsunuz. Eğer bunda sıkıntı görmüyorsan dediğin gibi ol ve babana "Olum" de ve emir kipli konuş. Sonuçta @Dureren12 nin kaç yaşında olduğunu bilmiyorsun.
Hiç gülesim yoktu.sanıyor.
McAfee, Kaspersky... Fark etmez. Herhangi bir antivirüs programı var ise tarama yapın.
Merhabalar, Windows 10 kullanıyorum. Bir adet yerel diskim var, en son 208 GB boş alanım varken bir anda 95 GB boş alan gözüktü. Hiçbir şey indirmememe rağmen, bu sorunu nasıl düzeltebilirm bilen varsa yardım edebilir mi?
Hiç bir alakası yok, birisi yanlış yönlendirme verebilir. Bunu bilinçli yapmadığı sürece sıkıntı yok, biz hata yapmayın demiyoruz, konuşma düzeyimizi yüksek tutalım diyoruz.Alın o zaman bu da yapın diyor bu da Emir o zaman dediğiniz buraya geliyor.
hiçbir alakası yok, birisi yanlış yönlendirme verebilir. Bunu bilinçli yapmadığı sürece sıkıntı yok, biz hata yapmayın demiyoruz, konuşma düzeyimizi yüksek tutalım diyoruz.
Dediğiniz o kadar kapalı ve temelsiz ki, bir şey anlaşılmıyor. Lütfen biraz daha açık yazın.Yanlış yönlendirme mi dedim.
Dediğiniz o kadar kapalı ve temelsizki, bir şey anlaşılmıyor. Lütfen biraz daha açık yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.