Disk Bölünemiyor

sahapcancnsrn

Decapat
Merhabalar. Forumda yer alan neredeyse tüm konulara baktım ancak sorunuma çözüm bulamadım. Sorunum şu; yerel dish (H) biriminden 'simulator' olarak adlandırdığım birime boyut aktarmak istiyorum ancak resimde de gördüğünüz üzere boyut ne girersem gireyim devam ettirmiyor sistem. Daha önceden sorunsuz yapmıştım ancak şimdi ne olduysa başaramadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok pardon. Buyurun.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
Benzer bir durum başıma gelmişti. Diski bölmüştüm daha sonra böldüğüm alanı artırmak istediğimde aynı şekilde ben de birimi küçültememiştim. Sonra artırmak istediğim alanı tamamen silip baştaki büyük alana eklemiştim daha sonra istediğim oranda kapasite ayırıp o baştan yeni birim yapmıstım. Yani gde önemli bilgiler yoksa silip baştan yapmayı deneyebilirsiniz. Ama tam emin değilim benim başıma gelen durumda direkt birimi küçült seçeneği seçilemeyen gri renkteydi.

Bilemedim o zaman ya ben sorunumu o şekilde çözmüştüm. Bu arada azaltmaya çalıstıgınız H bölümü dinamik yapıda onu temele çevirme şansınız var mı belki ondan dolayı küçültülmüyor olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı