Disk frenlere yağ değerse

Hocam bol deterjanla ve bulasik sungerinin yumusak yuzeyiyle iyice temizleyin rotoru. Balatalari cikarin onlarida temizleyin sorun kalmayacaktir. Ustune bide spreyler var yag cozucumu bilmiyorum onuda sıkabilirsiniz.

Hidrolik disk var bende de. Yag kaciriyor fren sıkmaya korkuyorum tren gibi ses cikiyor :D. İnsanlarin arkasindan sıkınca guzel oluyo aslinda :D. Bakalim garantiye verdik parca bekliyoruz.

Kola mı, kola nasıl yağ çözebilir? Çözdü diyelim, kola bir yere döküldüğünde yapış yapış olur, ve bunu frenlere uygulamak veya uygulamaya teşvik etmek nasıl bir mantıktır?

Çözmüşsünüz sanırım sorunu ama bir daha böyle bir şey olursa, WD40 diye bir ürün vardır araçlarda yağ, kir vs. gibi pislikleri temizlemek için kullanılır. Onu üzerine sıkın düzelir. Bu ve bunun gibi yağ çözücü spreyler mevcut yapı marketlerde, nalburlarda.

Olay yağı çözmek değil mi? Biz yağlı boyada seyreltmek için tiner ve aseton kullanırdık. Yağı da tiner ve aseton çözer. Deneyebilirsin.

Olay yağı çözmek değil mi? Biz yağlı boyada seyreltmek için tiner ve aseton kullanırdık. Yağı da tiner ve aseton çözer. Deneyebilirsin.

Olay sadece yağ çözmek değil bence. Kısa veya uzun vadede diske veya balataya zarar vermemek. Saf tiner zarar verebilir. İnceltilmiş olanı belki zarar vermez. Aseton da mantıklı, ama böyle durumlar için üretilmiş olan bir ürün varken neden uğraşıyorsunuz ki? WD40 böyle durumlar için üretilmiştir.

Son düzenleme:
Yakında cacık yapıp cacık dökeceğim :) :) Veya eritilmiş margarinli cacık daha etkili olabilir :)
Ağlanacak halime gülüyorum ya :)

Bu arada babam da benzin dökmemi önerdi. Hortumla depodan benzin çekecek değilim elbette.
Bisikletçi açılınca bir hal çaresine bakar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı