Diskli PlayStation alınır mı bu devirde?

Yusuf84

Yoctopat
Daha fazla  
PlayStation alacağım ama diskli mi disksiz mi alsam karar veremiyorum, sizce hangisini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer takas gruplarında takas yaparım ticaret çeviririm derseniz alın ama dijitalde her şey daha ucuza geliyor.

Tabii ki alınır koleksiyon yapılır o yapılmasa takas yapılır o yapılmasa alınır oynanılır satılır. 2k'lık oyunu dijitalden 1500'e alacağınıza kutulu 2k alıp 1k civarından satmak daha karlı. Ben satmaya kıyamam derseniz de iyidir dijitale ne olacağı belli olmaz. Kısacası kesin alınır.

Tabii ki alınır koleksiyon yapılır o yapılmasa takas yapılır o yapılmasa alınır oynanılır satılır. 2K'lık oyunu dijitalden 1500'e alacağınıza kutulu 2K alıp 1K civarından satmak daha karlı. Ben satmaya kıyamam derseniz de iyidir dijitale ne olacağı belli olmaz. Kısacası kesin alınır.

Hocam parayı direkt oyun yerine oyun oynamayamı veriyoruz ki 1K sadece oyunu oynayıp bitirmek için verelim, oyunu oynayıp sattıktan sonra hiçbir şey kalmıyor ki elimizde. Oyuna sahip olmayacaksak(istediğimiz zaman oynama hakkı) neden oyuna para verelimki? Sadece ucuza alıp aynı fiyat veya daha pahalıya satabilirsen mantıklı olur oda pazarda olur mu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı