Bu devirde PS3 alınır mı?

Aynen ben de Online oynamam, oyun masrafı da yok vallahi süper nimet.

Evet kesinlikle tavsiye ederim ayrıca PlayStation exculisive oyunlarına meraklı iseniz kesin alın ama içinin temiz olmasına dikkat edin.

Maalesef One S alınmayacağı gibi PS3'te alınmaz. 3 ila 5 bin lira arasında fiyat verenler var sahibinde. Oynayacak olan parayı verecek olan sizsiniz ama sorunun cevabı bu maalesef.

Şahsen bende bir PS3 sahibi olarak memnunum bu devirde 3500 TL civarına bu grafiklerde oyun açan sayılı cihaz var.

Kendi düşüncemi söyleyeyim bir cihaz ucuzsa grafiklerini, oyunlarını seviyorsanız ve iç ve dış kondisyon olarak iyiyse hala alınır.

Ayrıca oyunların kolay bulunmasıda bir etken.

Evet kesinlikle tavsiye ederim ayrıca PlayStation exculisive oyunlarına meraklı iseniz kesin alın ama içinin temiz olmasına dikkat edin.

Şahsen bende bir PS3 sahibi olarak memnunum bu devirde 3500 TL civarına bu grafiklerde oyun açan sayılı cihaz var.

Üstüne biraz daha ekleyip PS4 almak bence daha mantıklı. Ama kullanıcı olarak karar vermek size kalmış. :d

Hocam biraz geç gelebildim ama şunu söylemeliyim ki benim gibi bir durumdan çıktıysanız ben ekran kartsız 10 yıllık bilgisayarda oyun oynamış biriyim zamanında PS3 benim için devrim gibi yani ben PS3'ümde hala Gran Turismo 1 de oynuyorum beklentiye bağlı.
Ben 2009 model laptopdan geçmiştim PS3'e fakat demek istediğim bu değil verilen paraya bir bakın bir de cihazın performans/görüntü kalitesine. Aynı bütçede çok daha iyi görüntü/performans veren konsollar var. PS3'ü kazık fiyata alan biri olarak bunları söylüyorum. 2013 sonrası büyük oyunlar yok. Ana konsol olarak düşünülmemeli fakat PS5 yanına gayet alınır.

Son düzenleme:
Tıpkı ben, ekran kartı olmadan 7 senedir oynamaya çalışıyorum. Series S alacaktım ama galiba PS3'den başlayıp hazmederek ilerlemek daha zevkli olur.
Series S yerine PS3 alma pişmanlığını ben bir kere yaşadım başka insanların yaşamasını istemem neyse sizin kararınız.

Maalesef One S alınmayacağı gibi PS3'te alınmaz. 3 ila 5 bin lira arasında fiyat verenler var sahibinde. Oynayacak olan parayı verecek olan sizsiniz ama sorunun cevabı bu maalesef.
Ana konsol olarak bu paralar kesinlikle verilmez 5K nedir be? Az daha ekleyip Series S alınabilir. Fakat PS4 veya PS5 yanına almak isteyen maalesef bu fiyatları verecek başka şansı yok.

Kendi düşüncemi söyleyeyim bir cihaz ucuzsa grafiklerini, oyunlarını seviyorsanız ve iç ve dış kondisyon olarak iyiyse hala alınır.

Ayrıca oyunların kolay bulunmasıda bir etken.
Aynı bütçede hatta son zamanlarda bir tık daha ucuza bir sürü temiz Xbox One ilanı gördüm.

Hocam PS4 almak tabii ki daha iyidir ama ben şahsen oyun almaya param yetmediği için PS3'üm ile mutluyum ama bende PS4 almayı zaten istedim düşük bütçem olduğu için PS3 kullanıyorum.

Ayrıca Gürcistan sınırına yakınsanız boş verin 3'ü 4'ü gidin 5 alın.

2. El ürün almak biraz pazardan karpuz seçmek gibi, kullanan birisi olarak söylüyorum. :D
Maalesef öyle. Ben 2 defa ikinci elden konsol aldım ikisi de ucuz ve temiz çıktı ve 1-2 hafta önce ikisini de kâr ederek sattım 😄
Hocam PS4 almak tabii ki daha iyidir ama ben şahsen oyun almaya param yetmediği için PS3'üm ile mutluyum ama bende PS4 almayı zaten istedim düşük bütçem olduğu için PS3 kullanıyorum.

Ayrıca Gürcistan sınırına yakınsanız boş verin 3'ü 4'ü gidin 5 alın.
Gürcistan'dan ne kadara geliyor? N11'de PS5 en son 18 civarındaydı.

Series S yerine PS3 alma pişmanlığını ben bir kere yaşadım başka insanların yaşamasını istemem neyse sizin kararınız.

Ana konsol olarak bu paralar kesinlikle verilmez 5K nedir be? Az daha ekleyip Series S alınabilir. Fakat PS4 veya PS5 yanına almak isteyen maalesef bu fiyatları verecek başka şansı yok.

Aynı bütçede hatta son zamanlarda bir tık daha ucuza bir sürü temiz Xbox One ilanı gördüm.

Xbox One maalesef pek benlik değil PlayStation exculisivelerini çok seviyorum ve Xbox One oyunlarına para yetiştirebileceğimi sanmıyorum Game Pass var diyeceksiniz ama emin olamıyorum.

Maalesef öyle. Ben 2 defa ikinci elden konsol aldım ikisi de ucuz ve temiz çıktı ve 1-2 hafta önce ikisini de kâr ederek sattım 😄

Gürcistan'dan ne kadara geliyor? N11'de PS5 en son 18 civarındaydı.

25000'lik seti 12500 TL civarına alan biliyorum.

Xbox One maalesef pek benlik değil PlayStation exculisivelerini çok seviyorum ve Xbox One oyunlarına para yetiştirebileceğimi sanmıyorum Game Pass var diyeceksiniz ama emin olamıyorum.
Gamepass var diyen kesimden değilim ben hatta Gamepass hiç sevmem PS Plus bana göre çok daha iyi 🙂 Xbox Store fiyatları ucuz o yüzden pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı