Lisede dışlanmak nasıl aşılır?

Kanka dediğim şey sınıfındakilerle ilk Discord'larını al ve oradan yazışmaya başla sonra gelir onlar zaten. Samimiyeti oradan kur.

Nladım.

Kanka kilo aldırıcı yemekler yemiyorsun bence kilo al derken vücuda yağ depola demiyorum ama sağlıklı bir şekilde kilo aldiracak yiyecekler tercih et.

Tamamdır.

Kanka kilo aldırıcı yemekler yemiyorsun bence kilo al derken vücuda yağ depola demiyorum ama sağlıklı bir şekilde kilo aldiracak yiyecekler tercih et.

Her öğün günlük 3 tabak yoğurtlu makarna ve yanına gün gün et çeşiti, ve bolca salata öneririm. Abartı oldu biraz ama kilo almıyosan yapacak bir şey yok.

9. sınıf arkadaşlıkları genelde geçici olur. O gruplaşmalar da dağılır yakında. Kafanıza göre birini illaki bulacaksınız. Fakat böyle yalnızlıklardan sonra insanlar boşluğa düşebilir. ''Arkadaşım olsun da nasıl olursa olsun'' kafasıyla arkadaşlıklar kurmayın. O yaşlarda edineceğiniz arkadaşlıklar, gelecek hayatınızı şekillendirebilir.

Telefon yasak değilse telefonunla oyna. Sınıfını değiştirebiliyorsan başka sınıfa geç. Bir tane arkadaşın olsa yeter, gurup olmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı