Dişlerime nasıl en iyi şekilde bakarım?

Çok takma dostum al yumuşak uçlu bir fırça bir de normal diş macunu Colgate falan olabilir çok fark ettiğini düşünmüyorum hepsini 10 diş hekiminden 9 u öneriyor zaten anlamadığım şekilde. Fırçanı her 4 ayda bir değiştirmeyi unutma.
Bunları yapıyorum zaten. Yine de teşekkür ederim. 🥲

Diş ipi vb şeyler kullanırken nazik ol, çok abartarak macun kullanma, yumuşak uçlu diş fırçası kullan ve şekerli, asitli şeylerden çok tüketmemeni tavsiye ederim.

Listerine + günde iki kez diş fırçalama yetecektir. Fırça 3 ayda bir değişmeli. Kürdan yerine diş ipi kullanmak daha sağlıklı. Karbonatla diş fırçalamaya falan hiç bulaşmayın, mineleri çiziyor çünkü.

Dönen diş fırçası alın yani gerçekten daha iyi fırçalıyor.
Cidden manuelden iyiyse düşünebilirim aslında. Önerdiğin uygun fiyatlı bir şey vardı mı? %15 indirim hakkım da var çoğu sitede. 🤔

Listerine + günde iki kez diş fırçalama yetecektir. Fırça 3 ayda bir değişmeli. Kürdan yerine diş ipi kullanmak daha sağlıklı. Karbonatla diş fırçalamaya falan hiç bulaşmayın, mineleri çiziyor çünkü.
Diş ipinin markadan markaya göre değişen bir yanı yoktur herhâl, değil mi? 🤔

Cidden manuelden iyiyse düşünebilirim aslında. Önerdiğin uygun fiyatlı bir şey vardı mı? %15 indirim hakkım da var çoğu sitede. 🤔

Diş ipinin markadan markaya göre değişen bir yanı yoktur herhâl, değil mi? 🤔

Daha iyi gerçekten tabii alışma süresi oluyor biraz her yerin -titriyor gibi oluyor ama alışıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı