Siz yapmayın bari hocam bu adamın gerçekten milliyetçi biri olduğuna inanıyor musunuz? Amaç öteki ırkı aşağılayıp iki ırk arasına nifak sokmak ve maalesef başardı 40 yıldır uğraşıyoruz işte **k ile.
Düşmanına işkence edersen daha da sana kinlenir ama öldürürsen (yani idam) dirilip sana zarar veremez.
12 Eylül öncesi kendi illerini bile koruyamayan başbakanlar yüzündendi yaşanan katliamlar vs. 12 Eylül sonrası yaşanan hiçbir bombalı eylem, saldırılar, suikastler duymadım.
Hep diyorum Türk halkının başına ne geldiyse iyi niyetinden geldi esat paşa gibi olsaydı halk bu kaderi yaşamazdı hala daha Türk-kürt hainlerini biraz hırpaladı diye adama laf edenler var savaş bu düşmana gül uzatamazsınız ılıklık yapmayın.
Biri insanlık suçu işlerse kısasa kısas yapılır idam edersin. Hapiste işkence edip düşmanını daha da kışkırtıp salmazsın bunun sana kötü bir geri dönüşü olur.
Biri insanlık suçu işlerse kısasa kısas yapılır idam edersin. Hapiste işkence edip düşmanını daha da kışkırtıp salmazsim bunun sana kötü bir geri dönüşü olur.
Kasten mi yapıyorsunuz anlamadım. Yahu diyorum ki mesela bir terörist bir vatandaşa zarar verir öldürürse o işi yapan teröristte öldürülür. (İdam edilir) işkence edip daha da kinlendirirsen sana bunun geri dönecek bir zararı olur.