Diyarbakır Cezaevi müze oluyor!

Siz yapmayın bari hocam bu adamın gerçekten milliyetçi biri olduğuna inanıyor musunuz? Amaç öteki ırkı aşağılayıp iki ırk arasına nifak sokmak ve maalesef başardı 40 yıldır uğraşıyoruz işte **k ile.

Düşmanına işkence edersen daha da sana kinlenir ama öldürürsen (yani idam) dirilip sana zarar veremez.

O zamanın imkanlarını bilemediğim için, doğru bir yorum yapamam. Ama o işkenceye alınanların hepsi terörist. Asker şehit etmiş şerefsizlerdir hocam.

O zamanın imkanlarını bilemediğim için, doğru bir yorum yapamam. Ama o işkenceye alınanların hepsi terörist. Asker şehit etmiş şerefsizlerdir hocam.
Biliyorum hocam sakine c*nsız denilen terörist ve bunun gibiler var ancak.
Masumlarda vardı.

Tekrar söylüyorum terörist vardı ancak masumlarda vardı.

Daha çok güçlenmez fakat daha çok kinlenir. Bu kinlenme katliamlara dönüşür. Daha çok köylere baskın yaparlar.

12 Eylül öncesi kendi illerini bile koruyamayan başbakanlar yüzündendi yaşanan katliamlar vs. 12 Eylül sonrası yaşanan hiçbir bombalı eylem, saldırılar, suikastler duymadım.

Köylere kin için değil de propaganda için baskın yapıldığını kendileri itiraf ediyor. Yok güçlendi falan bunlar komik şeyler.

Aynen öyle hocam.

Hep diyorum Türk halkının başına ne geldiyse iyi niyetinden geldi esat paşa gibi olsaydı halk bu kaderi yaşamazdı :D hala daha Türk-kürt hainlerini biraz hırpaladı diye adama laf edenler var savaş bu düşmana gül uzatamazsınız ılıklık yapmayın.
Biri insanlık suçu işlerse kısasa kısas yapılır idam edersin. Hapiste işkence edip düşmanını daha da kışkırtıp salmazsın bunun sana kötü bir geri dönüşü olur.

Daha neler neler varda burada anlatamıyorum hocam. Bu köy baskınlarında neyi amaçladılar kime oy topladılar bunlara hiç girmeyeyim.
👍 Aynen boşver.

Şunu unutma teröristlere yapılan hiçbir şey insanlık suçu sayılmaz.

Kasten mi yapıyorsunuz anlamadım. Yahu diyorum ki mesela bir terörist bir vatandaşa zarar verir öldürürse o işi yapan teröristte öldürülür. (İdam edilir) işkence edip daha da kinlendirirsen sana bunun geri dönecek bir zararı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı