Diyarbakır'da internet kabloları çalındı

E ama bize nasıl vermeye yanaştılar o zaman? Açıkçası ben onların ve bizim konuştuklarımızı söyledim. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alınması daha doğru olur. Ama bize böyle söylediler. Ha sorun sonradan hallolduğu için almadık interneti. Gerçi evdeki mobil cihazlarda internetin bol olduğunuda söylemeliyim.
Tanımlanıyor yazmıştım otomatik düzeltme değiştirmiş. Bizde de öyle oldu.

İnternet 27 Mart'ta gitti konuyu 30 Mart'ta açtım ve 7 Nisan da düzelttiler. Başınıza gelirse size izlemeniz gereken yolu söyleyeyim: Oturup bekliyorsunuz internet gelene kadar. Yapabileceğiniz tek şey müşteri hizmetlerini arayıp kullanmadığınız günlerini faturaya yansımasını engellemek. Mobil hatta internette tanımlamıyorlar mal gibi kaldım ortada 10 gün

Ekonomi kötü olunca hırsızlıkla arttı .Artık intrenetinizi bile güvende değil Eskiden kötüde olsa ekonmi böyle birşey olmazdı çokyazık . Türkiyede okadar yabancı arapça konuşan acayip tiplerle dolduki çıkın sokaklara gece dışları çıkılmıyor.Umarım hepsi 2023 sonrası güzele döner evlerine hepsi gider gitmeleride şart burası evleri değil istenmiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı