Diyet programı önerisi

Hocam yeşillik pek sevmiyorum. Sadece ton balığının yanında bol marul güzel gidiyor. Ama yumurta ile de denerim.
Özellikle maydonoz yağ yakımına yardımcı oluyor hocam bir de damarlı yeşillikler damar çıkması için faydası oluyor diye duymuştum. Bu yaptığınız program kaç kaloriye denk geliyor tam olarak ?

Özellikle maydonoz yağ yakımına yardımcı oluyor hocam bir de damarlı yeşillikler damar çıkması için faydası oluyor diye duymuştum. Bu yaptığınız program kaç kaloriye denk geliyor tam olarak ?
1500-1700 arası almaya çalışıyorum hocam. 1 senedir diyette olduğum için buralara kadar düştü.

1500-1700 arası almaya çalışıyorum hocam. 1 senedir diyette olduğum için buralara kadar düştü.
Hocam benim bildiğim ilk diyet yaparken kalori açığı fazla yapıyorsun fakat zaman ilerledikçe kilo verme azalacağı için kalori -400 500 lerde bırakıyorsun daha çok cardio yapılıyor diye biliyorum.

Hocam benim bildiğim ilk diyet yaparken kalori açığı fazla yapıyorsun fakat zaman ilerledikçe kilo verme azalacağı için kalori -400 500'lerde bırakıyorsun daha çok cardio yapılıyor diye biliyorum.

kardiyo sabit hocam bende. Dediğim gibi kaloriyi düşürüyorum sadece. Buradan daha da düşüreceğimi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı