Lientum
Decapat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba. Birkaç aydır diyet yapıyorum. Bir önceki ay gerçekten diyetime çok sadıktım, neredeyse sıfır karbonhidrat ve şeker tüketiyordum. Kahvaltılarımda ve öğle yemeklerimde proteinler ayrıca ara öğünlerde meyveler ve tahıl ürünleri tüketiyordum. Bu sayede 86.5 kilodan 80 kiloya indim. Ancak bu aralar kilo vermemin durduğunu hissediyorum. Arada bir Eti puf tarzı şeyler yiyorum, asitli içecek asla yok. Bazen ailem çok ısrar ederse akşam yemeğinde Pidem adlı restorandan bir tavuklu pide ve yanında fuse tea içiyorum. Ondan sonra hiçbir şey yemeden günü kapatıyorum. Genellikle sabah kahvaltılarım sucuklu yumurta ve bir bardak şekersiz limonata, akşam yemeklerim bazen sade bir bardak tam buğday makarnası ve yaklaşık 150 gr ton balığı veya yine bazen bir bardak tam buğday makarnası aynı şekilde ton balığı ve yanına yağsız patates veya domates kıvırcık gibi ürünler. Neredeyse 1 aydır marketten adamakıllı bir paket çikolata alıp yemedim, arada bir diyeti bozmayacak şekilde hafif tatlı tüketimi ile devam ediyorum ancak son birkaç gündür kilo verişim durdu, 80 kiloda kaldım. Boyum da uzamıyor ne yapmam lazım? Benim için önemli olan şeylerden biri boy uzaması. Vücut tipim bozuk olduğu için okul kıyafetleri çok kötü oluyor ve neredeyse okula gitmek bile istemiyorum artık. 1 ayım kaldı, kalan zamanda bir 5-6 kilo daha vermem gerekiyor. Özet geçmem gerekirse şeker ve karbonhidrat kesinlikle yok, bol protein ve kendimi aç bırakmadan bir diyet sürdürüyorum. Ancak bu halimle dışarı çıkmayı istemediğim için yürüyüşlere çıkmıyorum onun yerine evde ağırlık antrenmanı ve beli inceltmeye yönelik hareketler yapıyorum. Diyetim için başka ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: