Diyetten sonra kilo almamak

Makaleler
8
Belli bir süre diyet yaptım ve diyeti bıraktım. Normal beslenme düzenine geçmeye çalışıyorum. Öğünlere ekmek ekledim, her öğünde 2-3 dilim ekmek yiyorum. Bu ekmek kilo aldırır mı? Not: Abur cubur, yağlı yiyecekler yemiyorum, kola gazoz gibi şekerli içecekler içmiyorum. Bu abur cuburları hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Diyette olsam da, olmasam da yememeye çalışacağım.

Hocam, diyetteyken normal olarak daha az yediğimiz için öyle alışıyoruz. Mesela eskiden 300 GR yerken diyetten sonra 200 GR yemeye alışıyoruz. Bir nevi midemiz küçülüyor. Yüksek ihtimal diyette az yemeye alıştığınız için mideniz böyle alıştı. Porsiyonlarınızı büyütmeye çalışın. Kolaylıklar dilerim 🙏

Hocam, diyetteyken normal olarak daha az yediğimiz için öyle alışıyoruz. Mesela eskiden 300 GR yerken diyetten sonra 200 GR yemeye alışıyoruz. Bir nevi midemiz küçülüyor. Yüksek ihtimal diyette az yemeye alıştığınız için mideniz böyle alıştı. Porsiyonlarınızı büyütmeye çalışın. Kolaylıklar dilerim 🙏

Öğünlerde ekmek yesem kilo aldırır mı? Bu arada diyetten çıkmaya çalışırken bile kilo veriyorum. 82 kiloda diyeti bıraktım, şu an 80 kiloyum :D Yağlı bir yiyecek yiyince vicdan azabı çekiyorum :D

Öğünlerde ekmek yesem kilo aldırır mı? Bu arada diyetten çıkmaya çalışırken bile kilo veriyorum. 82 kiloda diyeti bıraktım, şu an 80 kiloyum :D Yağlı bir yiyecek yiyince vicdan azabı çekiyorum :D

Aldırır tabii ki hocam, ama yine de esmer ekmek tüketmenizi tavsiye ederim. Eğer esmer ekmek sevmiyorsanız da sıkıntı olmaz. Yemeklerin yanında bol bol karbonhidrat tüketin. Makarna, pilav, ekmek gibi şeyleri yemeye özen gösterin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı