Dizüstü bilgisayar DDR3 2x4GB RAM çalışmıyor

OrkunJJ

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde dizüstü bilgisayarımda kullanmış olduğum 2 adet 4 GB RAM mevcut. Bu RAM'leri takıp bilgisayarı açmaya çalıştığım da ekran siyah şeklinde kalıyor. Başka bir 4 GB RAM ile bilgisayarı açtığımda sorunsuz açılıyor. Bu 2 adet 4 GB RAM'in bozuk olduğunu düşünüyorum. Bu RAM'ler bayağı eski. Neredeyse 8 yıllık. Üzerlerinde bir çizik-hasar bile yok. Yeni RAM almak istemiyorum. Bu iki RAM'i çalıştırmanın bir yolu yok mudur? Yardımcı olursanız gerçekten minnettar olurum.

Kullandığınız cihazın tam olarak marka-modeli nedir? Çalışmayan belleklerin kodları görünecek şekilde resimlerini paylaşın veya kodlarını yazın. CPU-Z programını indirip çalışan bellek için SPD ve Memory sekmelerini paylaşın.

Kusura bakmayın biraz geç gördüm. RAM'lerden birini silgi ile pinlerini silerek çalıştırdım. Şu anlık işimi görüyor yorumlarınız için teşekkürler konu kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı