Dizüstü bilgisayar ısınma sorunu

Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarlar için, ısınma problemine en iyi çözüm nedir? Geçen sene "Thermal Grizzly" siparişi verdim ve kullandım. Fark biraz oldu. Fakat ikinci kez kullandığımda, anakart üzerine döktüm ve kısa devre sorunu oldu. Bayağı bir masrafa soktu beni. Tekrar alsam mı diye düşünüyorum. Korku da var biraz. Ve soğutucular ne derece fark ediyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarlar için, ısınma problemine en iyi çözüm nedir? Geçen sene "Thermal Grizzly" siparişi verdim ve kullandım. Fark biraz oldu. Fakat ikinci kez kullandığımda, anakart üzerine döktüm ve kısa devre sorunu oldu. Bayağı bir masrafa soktu beni. Tekrar alsam mı diye düşünüyorum. Korku da var biraz. Ve soğutucular ne derece fark ediyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Termal soğutucu macununda markanın çok fazla fark yaratacağına inanmıyorum açıkcası. Ben 2 yıldır internetten kocaman bir şırıngasını 5 liraya aldığım bir macunu kullanıyorum performansı bence gayet iyi.

Termal soğutucu macununda markanın çok fazla fark yaratacağına inanmıyorum açıkcası. Ben 2 yıldır internetten kocaman bir şırıngasını 5 liraya aldığım bir macunu kullanıyorum performansı bence gayet iyi.
Hocam, bu sorunu çözeli bayağı oldu. Başka yol yöntem deneyerek. :)

Kisaca; Msi ge 73 vr 7rf model cihazimin i7 7700 hq islemcisi strest testinde 96, gpu gtx 1070 84 dereceyi gorurken orta seviye bir macunla yeniledigimde fark olmadi. Sonrasi arctic mx-4 2019 edition 4 gr. Macun ile yeniledim. Cpu 82, gpu 74 aidata ile stres testinde bu degerleri gecmedi. Ek olarak islemcime -140 mv undervolt yaptim. Ve ek olarak harici klavye mause kullanan biri olarak kasa altini hafif kaldirdigimda verdigin sicaklik dereceleride sabit kaldi. Daha iyi cozumu yok cok arastirdim cok deneme yanilma yaptim. Isinize yarayacaktir. Uygulama yakin tarihlidir. Adanada yasiyorum klima acmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı