Dizüstü bilgisayar işlem yaparken ses çıkarıyor

bdrhnbnr

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 hafta oldu dizüstü bir bilgisayar aldım ama bugün sessiz bir ortamda bilgisayarla oynarken fark ettim. Örneğin masaüstündeyken ve mouse hareket etmiyorken ses yok ama mesela bir simgenin üstüne geldiğimde sinyal sesi gibi dııt diye bir ses geliyor. Genelde kullanırken geliyor. Kafama takıldı acaba normal midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
evet aynı sorun bende var bende 3 hafta önce aldım monster marka laptopu genel bir sorun sanırım ve geceleri rahatsız ediyor.
 
evet aynı sorun bende var bende 3 hafta önce aldım monster marka laptopu genel bir sorun sanırım ve geceleri rahatsız ediyor.
Okuduklarıma göre bazı bilgisayarlardan böyle sesler geliyormuş. Normal diyenler var ama biraz takıntılıyım. Servisi arayıp soracağım
 
Abra serisinin bir modelinde kronik fan sesi sorunu vardı ondan sordum ama sen yeni model almışsın galiba.Çünkü satışını durdurdular eski modelin.
 
Yarın arayıp tekrar buraya yazıcam arkadaslar zaten ben aldım 1 2 gün sonra yenisini çıkardılar v9la v10 cikti :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı