Dizüstü Bilgisayara 144 Hz Monitör Takmak

Yanlış söylemeyin. 144 Hz istediğiniz FPS oyunların da alır. 60 FPS ile Cs Go da çok fark olur. Ve kötü bir ekran kartı değil çoğu oyunda 144 FPS alıyor. Geleceğe yatırım yapmış olursun, konu aç 1 MS 144 Hz bir monitör öneririm.

@mstfaozder tabii, düşük ayarlarda neden almasın? Aynı ekran kartını kullandım. 1080p Yüksekte, 40-45 FPS civarına düşüyor. 144 FPS'ymiş. :D Eğer masaüstü toplamayacaksa, neyin yatırımı? Düşük ayarda 144 FPS ile oynamaktansa, Orta-Yüksekte 55-60 FPS ile oynasın daha mantıklı. Düşük grafikle 144 FPS neye yarar?

@mstfaozder tabii, düşük ayarlarda neden almasın? Aynı ekran kartını kullandım. 1080p Yüksekte, 40-45 FPS civarına düşüyor. 144 FPS'ymiş. :D Eğer masaüstü toplamayacaksa, neyin yatırımı? Düşük ayarda 144 FPS ile oynamaktansa, Orta-Yüksekte 55-60 FPS ile oynasın daha mantıklı. Düşük grafikle 144 FPS neye yarar?
Doğru. Ama ilerde kasa toplayabilirim. Bunuda düşünüyorum

@mstfaozder kardeşim, monitör almasın demiyorum düzgün oku. Büyük ekranda oynamak istiyorsa, 60-75 Hz monitör alabilir? GTX 1050 ile ne yapabilir en fazla? 4K Ultra mı oynar? Ne yapabilir yani? O kartla yapabileceği en fantastik şey -en fantastik- 1080p - Çok yüksek. Ultra bile değil. CS:GO gibi oyunlar için konuşmuyorum.

@Huayra sistem bile toplayacak olsan, RX 590 gibi bir kartla bile 1080p'de Ultra 144 FPS alamazsın.

@mstfaozder kardeşim, monitör almasın demiyorum düzgün oku. Büyük ekranda oynamak istiyorsa, 60-75 Hz monitör alabilir? GTX 1050 ile ne yapabilir en fazla? 4K Ultra mı oynar? Ne yapabilir yani? O kartla yapabileceği en fantastik şey -en fantastik- 1080p - Çok yüksek. Ultra bile değil. CS:GO gibi oyunlar için konuşmuyorum.

@Huayra sistem bile toplayacak olsan, RX 590 gibi bir kartla bile 1080p'de Ultra 144 FPS alamazsın.
Çok mantıklı kardeşim, bravo. Zaten sadece büyük ekran alıp 60 Hz almaya ne gerek var? Ee TV'ye bağlasın koca ekran 60 Hz? O farkı internette gezinirken bile hisseder.

Bugün sistem toplasam bile en az Rtx 2060 toplarim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı