Dizüstü mü almalıyım Masaüstü mü?

Loded

Hectopat
Katılım
31 Mart 2020
Mesajlar
442
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gezgin bir ailede yaşıyorum. Yazlığımız var. Bu nedenle Gaming laptop almayı düşünüyorum. Şu an elimde olan bilgisayar beni idare etmiyor.
Masaüstü alırsam götüremeyeceğim monitör mouse klavye mouse pad kasa hiç taşımaya uğraşmak istemiyorum. Bunların hepsini taşıdığıma değer mi eğer masaüstü toplarsam? Gaming Laptop alırsam çok ısınıp 1 sene sonra beni yarıyolda bırakır mı?
 
Eğer sürekli oyun oynamak için alacaksanız bence masaüstü daha iyi bir seçim olur. Kasa, monitör vb. benzeri eşyaların kutularını atmazsanız taşımak için de rahat olur.
 
Piyasa düzelene kadar laptop aldım. Memnun muyum diye sorarsan çok memnunum. Alacak isen 144 Hz ekranlı laptoplara bakmanı tavsiye ederim daha aşağısı sarmıyor ( kasamda 240 Hz kullanıyorum ).
 
Denilen kadar ısınıyor mu? Evet sayılır. Ama onlar da buna göre daha dayanıklı parçalar üretiyor. Soğutması kaliteli MSI, Acer, ASUS gibi markalardan alırsan ısınma problemi yaşamazsın. Kasayı taşıyabilirim dersen olur ama zahmetli olur.
 
Performans olarak düşününce tabi ki masaüstü. Ancak seyahatte taşımak sıkıntı yaratır. Bende bir süre şehirler arası seyahat ediyordum. O süreçte gaming laptop kullandım. Sonra daha iyi performans ve sistem güncelleyebilme açısından masaüstü aldım ve çok memnunum. Seyahatlerinin süresini bilmiyorum o yüzden kısa süre olarak düşünerek söylüyorum. Bir süre kafa dinlemekte insana iyi geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı