Dizüstü mü? Masaüstü mü?

hangisi


  • Oy verenlerin toplamı
    19
  • Anket kapandı .
Katılım
19 Nisan 2014
Mesajlar
16
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar eğer masaüstü alırsam her şeyi baştan yenilemek zorundayım(monitör,klavye, mouse, vb)ama dizüstü alsam da performans sorunu yaşar mıyım ?
bütçe (3500 tl)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için arıyorsan masaüstü almanı tavsiye ederim.
Oyun laptopları da var tabikide ama masaüstünde oyun oynamasının tadı başka oluyor.
 
Bilgisayarı taşımanız gerekiyor mu? Göçebe hayatı yaşamıyorsanız sık sık taşınmıyorsanız ya da arkadaşlarınızla bir yerlerde buluşup oyun felan oynamıyorsanız kesinlikle masaüstü bilgisayar almanızı tavsiye ederim. Çünkü 3500 tl ye harika bir pc toplanabilir. Performansı aynı fiyata alınacak olan laptoptan çok daha iyi olacaktır.
 
Arkadaşım senin kadar bütçem olsa ben de masaüstü toplardım lakin bir süre daha Casper laptopla idare etmek zorundayım...

Ayrıca masaüstü toplamanın verdiği zevk bir başkadır ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyaca göre değişir tabi ama 3500 liraya klavyesinden ekran kartına kadar çok güzel bir bilgisayar toplanabilir. Masaüstü bilgisayarda oyun oynamak her zaman daha keyif vericidir. Zorunlu değilse kesinlikle masaüstü toplamanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı