AMD tanıtımını yaptı, testleri sundu. Son kullanıcıya ulaşmadan da zaten testlere ulaşabilirsin. İlla alıp evinde kullanmak gerekmiyor.İnsanlar 4. nesil AMD mobil islemcilerin daha iyi olduğunu söylemişler. Neye dayanarak soylemisler cok merak ediyorum. Daha cikmadi. Cidden dogru kaynaktan ogrendiklerini soyluyorlar ise o kaynagi bende ogrenip soylenenleri okumak isterim.
AMD tanıtımını yaptı, testleri sundu. Son kullanıcıya ulaşmadan da zaten testlere ulaşabilirsin. İlla alıp evinde kullanmak gerekmiyor.
![]()
Mobil Ryzen 7 4800HS, Intel’in masaüstü Core i7-9700K’sını solluyor
AMD son dönemde masaüstü piyasasında kurduğu hakimiyeti mobil pazara da taşımakta kararlı. Son performans testi de bunu doğruluyor.www.donanimhaber.com
Oyun testleri bir parametre değil ama Ryzen çok iyi iş çıkarıyor bundan kuskulandim.Yani sen alacak olsam Intel'li olanı alırdım diyorsun.8250U %5-7 daha iyi işlemci dostum.
Ben alacak olsam hangisi ucuzsa onu alırdım. Denk işlemciler. Ryzen ucuzsa onu al. Intel tekli çekirdekte, Ryzen olan ise çoklu çekirdekte biraz daha iyi. Oyun oynamayacaksan Ryzen al.Oyun testleri bir parametre değil ama Ryzen çok iyi iş çıkarıyor bundan kuskulandim.Yani sen alacak olsam Intel'li olanı alırdım diyorsun.
Reyiz i5 8250u vs Ryzen 5 3500u oyun testlerinden bile Ryzen çok fark atıyor. Ama sanırım Intel alicam Ryzen 7nin daha yeni olmasından dolayı vs. Sıcak bakmıştım.Ben alacak olsam hangisi ucuzsa onu alırdım. Denk işlemciler. Ryzen ucuzsa onu al. Intel tekli çekirdekte, Ryzen olan ise çoklu çekirdekte biraz daha iyi. Oyun oynamayacaksan Ryzen al.
Dostum 3700H işlemcisi bile 1660Ti'a darboğaz yapıyor. Hangi karşılaştırma o atar mısın? Mobilde işlemci adlarının 3 olmasına bakma. Zen 2 değil Zen+ mimarisini kullanıyor o işlemciler.Reyiz i5 8250u vs Ryzen 5 3500u oyun testlerinden bile Ryzen çok fark atıyor. Ama sanırım Intel alicam Ryzen 7nin daha yeni olmasından dolayı vs. Sıcak bakmıştım.
Ryzen 5 3500u ile karsilastirmiş.Dostum 3700H işlemcisi bile 1660Ti'a darboğaz yapıyor. Hangi karşılaştırma o atar mısın? Mobilde işlemci adlarının 3 olmasına bakma. Zen 2 değil Zen+ mimarisini kullanıyor o işlemciler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.