DLL dosyasında virüs olur mu?

Merhaba aşağıdaki SS de attığım gibi tarattığım DLL dosyasında bu virüslerden buluyor fakat Malwarebytes tarattığımda herhangi bir sorun çıkmadı, temiz buldu. exe'yi de içinden çıkan dosyaları da bir sakıncası olur mu?

Eki Görüntüle 962954
Autorun gibi virüsler sistem dosyalarına bulaşır ve DLL dosyası da bir sistem dosyası olduğuna göre evet bulaşabilir.
 
False-positive, Malwarebytes sezgisel olarak zararlı demiş zaten.

Nasıl yani zararlı mı yoksa zararsız mı oluyor şu an peki?

Bu program orijinal bir yazılım mı yoksa crack mi?

Kuzenim indirdi geçen geldiğinde fakat sonradan ben sildim virüs falan çıktı deyince bende paylaşmak istedim acaba virüs mü diye.
 
Kuzenim indirdi geçen geldiğinde fakat sonradan ben sildim virüs falan çıktı deyince bende paylaşmak istedim acaba virüs mü diye.

Bu DLL dosyası, FL Studio programının motoru. İçinde lisans kontrol özelliği var. Kuzenin crack indirdi ise içindeki korsan korumasını kırmışlar. Virüs olma ihtimali bir hayli yüksek.
 
Bu DLL dosyası FL Studio programının motoru. İçinde lisans kontrol özelliği var. Kuzenin crack indirdi ise içindeki korsan korumasını kırmışlar. Virüs olma ihtimali bir hayli yüksek.

Kendi halinde müziklerle falan uğraşıyordu, bana da öğretmeye çalıştı. Hoşumuza da gitmişti bayağı ama virüslüyse ki + crack bir yazılım ise zaten şu an direk siliyorum programı. Silmem yeter mi peki bir kalıntı kalır mı acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı