baltazar barbar
Hectopat
Daha fazla
Canım kardeşim şöyle düşün. Sen kimsin? Bakan mısın, müdür müsün? CEO musun? Birisi senin DNS'ini çalıp, bilgisayarına virüs koyup ne elde edebilir? Bunu yapabilecek beceriye sahip bir insan seni mi hedef alır yoksa karşılığında daha çok şey edebileceği milyonlarca diğer insanı mı? Avast gibi virüs programları her şeye "bak bu virüs, bak bu tehlikeli" diyerek, seni koruyormuş gibi göstererek seni paralı üyelik almaya zorlar. Bilgisayarında eminim ki hiçbir sıkıntı yok emin olmak istiyorsan Avast, Kaspersky gibi programlar yerine Malwarebytes yükleyip taramanı öneririm. Malwarebytes sıkıntı bulmazsa sıkıntı yoktur.
Kaspersky yüklemiştim bende malwarebtes yükleyim daha önce virüs girdi PC çöktü çökünce yaptırması çok tutuyor üstelik tüm bilgilerim sıfırlanıyor tüm oyunları yeniden yüklüyorum.
Proxy bağlantısını kesin DNS ayarlaması yapmayın artık normal olarak ne kullanıyorsanız Cloudflare, Google vs.
Bir extended test yapın SS atın IP adresi ve ISP'yi sansürleyin yalnız atarken.
Leak testten denedim 4 tane sonuç çıktı son 3 harfi faklı 4 IP adresi anamakine adları da son 3 harfi farklı kalan numaraları aynı static. Türk Telekom ISS side Türk Telekom yazıyor ülkede istambul Türkiye yazıyor.
Son düzenleme: