2 kez deneyip gcc kısmını geçememiştim. Sonrasında bir kez daha deneyip Bootloader kısmına kadar gelebildim. Ondan sonra üşenip sildim . Yeniden denemeyi düşünüyorum, ama ana sistem olarak geçeceğimi sanmıyorum.
2 kez deneyip gcc kısmını geçememiştim. Sonrasında bir kez daha deneyip Bootloader kısmına kadar gelebildim. Ondan sonra üşenip sildim . Yeniden denemeyi düşünüyorum, ama ana sistem olarak geçeceğimi sanmıyorum.
Yıllardır normal bir tarayıcı kullanınca öyle geliyor, bana da masaüstü ortamlarından pencere yöneticilerine geçince çok kullanışsız gelmişti. Öğrenip alışırsan gayet kullanışlı.
Yıllardır normal bir tarayıcı kullanınca öyle geliyor, bana da masaüstü ortamlarından pencere yöneticilerine geçince çok kullanışsız gelmişti. Öğrenip alışırsan gayet kullanışlı.
Tilling manager'lar çok güzel. Bir süredir i3wm kullanıyorum, pencereleri işlevsel bir şekilde bölebilmek hoş oluyor. Klavye de serileştiriyor insanı. Daha hızlı işlerini görmeye başlıyorsun.
3 aylık bir süreçte Doas kullanmıştım yani Sudo'yu 3 yıldır kullanan biri olarak doas kullanmak farklı geldi, ikisi de benim için aynı görevi görüyor şahsen Doas'ın şu kısmını beğendim Config dosyaları ile kullanıcıyı yormuyor şu an hala sudo kullanmaktayım memnunum