Böyle bir dövmem var. Yaklaşık 4 ay oldu yaptıralı. Bayağı soldu iyi bakmama rağmen. Kalitesiz mürekkep kullandı büyük ihtimal. Daha iyi yere yaptırsam cok daha iyi olurmuş fakat sizce bu hali kötü mü? Kendi tasarimim.
İşçilik sıkıntı biraz hocam tasarım gerçekten hoş.Böyle bir dövmem var. Yaklaşık 4 ay oldu yaptıralı. Bayağı soldu iyi bakmama rağmen. Kalitesiz mürekkep kullandı büyük ihtimal. Daha iyi yere yaptırsam cok daha iyi olurmuş fakat sizce bu hali kötü mü? Kendi tasarimim.
Daha iyi yere yaptirsaydim iyi olurdu. Coverup yapsam gider mi ki buna bjr de tasarimi da seviyorum acikcasiMaalesef özensiz ve kötü işçilik gibi görünüyor. Tasarım hoş.
Veya etrafına kaliteli yerde yaptıracağım dövmeler bunu telafi eder mi?Daha iyi yere yaptirsaydim iyi olurdu. Coverup yapsam gider mi ki buna bjr de tasarimi da seviyorum acikcasi
Son cümleyi görmemiştim evet olabilirDediğim gibi, iyi bir dövmeciye fotoğrafını atıp sorun. Belki yapıyı bozmadan revize edebilir.
portfolyosunda iyi çalışmalar var diyebilceğim bir arkadaşım yaptı malzeme parasına izmirdeyim maalesefKanka vücudumda 40 tane falan dövme vardır, çoğunu ben yaptım diyebilirim. İlk yaptığım dövme bile bundan iyiydi. İşçilik rezalet, boya kalitesi kötü, çizgiler çok kötü, gölge bile atamamış. Ne kadara yaptırdın sorması ayıp? Bursadaysan yardımcı olayım.
Böyle bir dövmem var. Yaklaşık 4 ay oldu yaptıralı. Bayağı soldu iyi bakmama rağmen. Kalitesiz mürekkep kullandı büyük ihtimal. Daha iyi yere yaptırsam cok daha iyi olurmuş fakat sizce bu hali kötü mü? Kendi tasarimim.
Baya soldu iyi bakmama rağmenRevize edip renklendirirsen güzel durur. Soluk mu o bende mi problem var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.