Dövmenin işçiliği kötü mü?

• Konuyu başlatan woja
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 315

woja

Centipat
Daha fazla  
Böyle bir dövmem var. Yaklaşık 4 ay oldu yaptıralı. Bayağı soldu iyi bakmama rağmen. Kalitesiz mürekkep kullandı büyük ihtimal. Daha iyi yere yaptırsam cok daha iyi olurmuş fakat sizce bu hali kötü mü? Kendi tasarimim.

Dosya Ekleri

• IMG_20251230_005606.jpg
    IMG_20251230_005606.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20251230_005612.jpg
    IMG_20251230_005612.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 100
Maalesef özensiz ve kötü işçilik gibi görünüyor. Tasarım hoş.
Daha iyi yere yaptirsaydim iyi olurdu. Coverup yapsam gider mi ki buna bjr de tasarimi da seviyorum acikcasi

Daha iyi yere yaptirsaydim iyi olurdu. Coverup yapsam gider mi ki buna bjr de tasarimi da seviyorum acikcasi
Veya etrafına kaliteli yerde yaptıracağım dövmeler bunu telafi eder mi?

Kanka vücudumda 40 tane falan dövme vardır, çoğunu ben yaptım diyebilirim. İlk yaptığım dövme bile bundan iyiydi. İşçilik rezalet, boya kalitesi kötü, çizgiler çok kötü, gölge bile atamamış. Ne kadara yaptırdın sorması ayıp? Bursadaysan yardımcı olayım.

Kanka vücudumda 40 tane falan dövme vardır, çoğunu ben yaptım diyebilirim. İlk yaptığım dövme bile bundan iyiydi. İşçilik rezalet, boya kalitesi kötü, çizgiler çok kötü, gölge bile atamamış. Ne kadara yaptırdın sorması ayıp? Bursadaysan yardımcı olayım.
portfolyosunda iyi çalışmalar var diyebilceğim bir arkadaşım yaptı malzeme parasına izmirdeyim maalesef

Böyle bir dövmem var. Yaklaşık 4 ay oldu yaptıralı. Bayağı soldu iyi bakmama rağmen. Kalitesiz mürekkep kullandı büyük ihtimal. Daha iyi yere yaptırsam cok daha iyi olurmuş fakat sizce bu hali kötü mü? Kendi tasarimim.

Revize edip renklendirirsen güzel durur. Soluk mu o bende mi problem var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı