Dövmenin işçiliği kötü mü?

Berbat otesi yapilmis. Ben de tattoo artistim Ankara'daysan seans verebilirim. Onun disinda ya gidip golgelendirerek bir nebze duzeltmeyi deneyeceksin ya da kalitesiz murekkep oldugundan silinmesi bir nebze daha etkili olur. Sildirip ustunu farkli dovmeyle kapat. Tasarimin nasil bilmiyorum orjinalini atarsan daha iyi olur ama ince iscilik yok, hatta direkt iscilik yok. O parmaklar beni benden aldi cin aliden beter.

Berbat otesi yapilmis. Ben de tattoo artistim Ankara'daysan seans verebilirim. Onun disinda ya gidip golgelendirerek bir nebze duzeltmeyi deneyeceksin ya da kalitesiz murekkep oldugundan silinmesi bir nebze daha etkili olur. Sildirip ustunu farkli dovmeyle kapat. Tasarimin nasil bilmiyorum orjinalini atarsan daha iyi olur ama ince iscilik yok, hatta direkt iscilik yok. O parmaklar beni benden aldi cin aliden beter.
Sildirme ücreti vermektense coverup yapmak daha mi mantıklı olur şu an çok canımı sıkmıyor tasarımı sevdiğim için ama ilerisi için düşünüyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20250928_174259.jpg
    IMG_20250928_174259.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 15
Sildirme ücreti vermektense coverup yapmak daha mi mantıklı olur
Nasil bir model sececegine bagli ama dovmene gore yapacagin cover up cok yogun olabilir asiri yogun sevmiyorsan bulasma derim.

@woja yuz basta olmak uzere saatte ve geri kalan kisimlarda cok buyuk hatalar var. Stencili yaparken durum nasildi?

Nasil bir model sececegine bagli ama dovmene gore yapacagin cover up cok yogun olabilir aşırı yogun sevmiyorsan bulasma derim.

Etr.

Nasil bir model sececegine bagli ama dovmene gore yapacagin cover up cok yogun olabilir aşırı yogun sevmiyorsan bulasma derim.

@woja yuz basta olmak uzere saatte ve geri kalan kisimlarda cok buyuk hatalar var. Stencili yaparken durum nasildi?

Olduğu kadar artık benim için çok da önemli değil şu an gözüme batmıyor tasarımda benim olduğu için ve istediğim model olduğu için sadece ileride coverup veya silip üstüne başka dövme olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı