Doğal olarak kaç kg bench press yapılabilir? (1 Viewer)

kişiye göre değişir abicim bunlar kusura bakma ama boş gereksiz sorular hani illada ortalama soruyorsan 100 kg ile set girilebilir 4 set işte 8 12 tekrar falan ha tek tekrar diyorsan ki powerci değilsen maks 140 derim ki bu dediklerimde yılların tecrübesini gerektirir her yiğidin harcı da değilidir ama bunlar bedavadan sorular kimisi ego lift yapar 100 basar sadece omuzunu sakatlar kimisi 70 basar adam gibi yedire yedire basar göğüsünü geliştirir vs.

Var tabii. İstediği kadar uğraşsın kimse kendi başına koca dağı kaldıramaz.
Hocam profesyonel sporcuların kaldırdıkları maksimum ağırlıkları demek istemiş sanırım :D. Kendisi hakkında bilgi vermediği için fikir yürütmemiz mümkün olmuyor maalesef.

Bu sporda eskiden beri gelen bir gelenek sen kaç bench basıyon muhabbeti çok da saçma muhabbet ben 120 kilo yapan da gördüm alırdı demiri 2 santim indirip kaldırırdı sonra omuzum ağrıdı kolum gitti bilmem ne bilmem ne ama kimi adam alırsı efendi bir kilo yedire yedire negatiflere odaklanarak yapardı o biçimde göğüsünü çalıştırırdı doğal bir adamın kilo takıntısı olmaması gerekir amaç egoyu çalıştırmak değil adeleyi çalıştırmak o yüzden varsa da egolift yapan lütfen yapmayın sakatlanınca anlarsınız sporu bırakmanız gerekir gerekirse

Bu sporda eskiden beri gelen bir gelenek sen kaç bench basıyon muhabbeti çok da saçma muhabbet ben 120 kilo yapan da gördüm alırdı demiri 2 santim indirip kaldırırdı sonra omuzum ağrıdı kolum gitti bilmem ne bilmem ne ama kimi adam alırsı efendi bir kilo yedire yedire negatiflere odaklanarak yapardı o biçimde göğsünü çalıştırırdı doğal bir adamın kilo takıntısı olmaması gerekir amaç egoyu çalıştırmak değil adeleyi çalıştırmak o yüzden varsa da egolift yapan lütfen yapmayın sakatlanınca anlarsınız sporu bırakmanız gerekir gerekirse.

Benim amacım zaten hipertrofi yapmak değil gücü mü arttırmak için yapıyorum.

Benim amacım zaten hipertrofi yapmak değil gücü mü arttırmak için yapıyorum.
Ozaman ağır girip az tekrar atacan ama eğer form bozuluyorsa basarken tabiri caiz ıkına ıkına basıyorsan o kilo senin için fazladır ego lifte girer yani nedir atıyorum 80 kilo ile 4 set 10 12 tekrar yapabiliyorsun diyelim atıyorum 90 95 kilo girersin 4 set 6 8 tekrar yaparsın falan filan

Tek tekrar 110 atabilmiştim çalışma seti olarak 95 kilo 7-8 tekrar civarı yapıyorum. Uzun yıllardır yapan baba yiğitler 140 falan basar herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı