Doğru şampuan tercihi

Surrealist Kasap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır çeşitli şampuanları kullandım. Hepsini de bir hafta kullanıp geçmedim aylarca kullandım. Şuan geldiğim durum iki tel saç var elimde. Artık çaresiz kaldım. Aranızda bu tür sorunları olup da çözüm bulan kişiler var mı? Öyle bişey ki saç önden bol gözüksün diye sabah kalkıp yıkıyorum sonra sonra da fönle şişiriyorum.

Benim saçımda aşırı derecede kepek vardı ve biraz dökülüyordu. Clear ile 2-3 günde bir yıkıyorum. Yumuşak ve kepeksiz uzun saçlarım var. :)

Son düzenleme:
Hocam benim olayım kepek değil. Kepek 3, hatta 4. planda. Her sabah kalktığımda yastıktan en az 5-6 tel var. Benim amacım dökülmesini, kırılmasını engelleyebilmek. Dökülmesinin önüne geçebilmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine Clear önerecegim. Clear'ın saç dökülmesine karşı ürettiği bir şampuan var, Yeşil renklidir. Onu birkaç hafta kullan rahatına kavuşacağına eminim ve sonuçları buraya tekrardan yazarsan seviniriz. Bakalım işe yaramış mı? Clear Men Yeşil modeli.

Son düzenleme:
Bioxcin tabi ki de. Benimde saçım dökülüyordu. Hemde nasıl var ya.. Onu kullandım, kullanıyorum. 2 sene oldu başlayalı. Saçımın durumu gayet iyi. Kullanmanı tavsiye ederim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı