Doğru soğutucu kullanımı nasıl olmalı?

murky_future

Decapat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, bugün kullanım sırasında gözlemlediğim bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.
Hepimizin bildiği gibi laptop altı fanlı soğutucuların belirli kademelerde yükseklik ayarları oluyor.
Normalde belirli bir açıda kullanıyordum ancak masa değiştirdiğim için artık bilgisayarı yüksekte kullanmama gerek kalmadı, düz kullanmaya başladım. Bilgisayarım sanki daha çok ısınıyor gibi hissettim. Sizce açılı ve açısız kullanımlar arası bir fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar, bugün kullanım sırasında gözlemlediğim bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.
Hepimizin bildiği gibi laptop altı fanlı soğutucuların belirli kademelerde yükseklik ayarları oluyor.
Normalde belirli bir açıda kullanıyordum ancak masa değiştirdiğim için artık bilgisayarı yüksekte kullanmama gerek kalmadı, düz kullanmaya başladım. Bilgisayarım sanki daha çok ısınıyor gibi hissettim. Sizce açılı ve açısız kullanımlar arası bir fark var mıdır?
4 Parmak boşluğuna göre ayarlarsanız hava akışı stabil olacağından ısınma sorunu bir nebze daha düzelir diye düşünüyorum. Daha önce benimde laptop vardı öyle yaptım fakat kullandığınız laptop soğutucusunun'da kaliteli olması önem arz eder.

İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı