Hocam eylülde okullar açılana kadar 8 gün var 8 günde bişey olucak mı?Beklemekten başka çaren yok. Okulla irtibat içinde ol kontenjan açıldığında haberin olsun. Tabi yine ortalaması kimin yüksekse o girer.
Zaten sistem bu aralar yeni açılmıştır aynı şeyi ben de yapmıştım yaz boyu beklemiştim. Perşembe akşamları belli olur sonuç.Hocam eylülde okullar açılana kadar 8 gün var 8 günde bişey olucak mı?
6 ağustosta açılmış 20 ağustostan beri bakıyorum bugün gece 00.00 da açıklandı yok yer ama 11 12. Sınıflardan kontejan açılmış.Zaten sistem bu aralar yeni açılmıştır aynı şeyi ben de yapmıştım yaz boyu beklemiştim. Perşembe akşamları belli olur sonuç.
Beklemen lazım hocam. Maalesef ben de çok bekledim umarım yakın zamanda girebilirsin.6 ağustosta açılmış 20 ağustostan beri bakıyorum bugün gece 00.00 da açıklandı yok yer ama 11 12. Sınıflardan kontejan açılmış.
Valla hocam biri özele geçse hemen yapıcam başvurumu ama az kaldı okulların açılmasınada.Beklemen lazım hocam. Maalesef ben de çok bekledim umarım yakın zamanda girebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.